Brejning Station

 

Service

Mere om Brejning Station

Brejning Station er beliggende på jernbanestrækningen mellem Fredericia og Vejle. Stationen ligger mellem Vejle og Børkop Station. Brejning er en lille by tæt ved Vejlefjord og Vejle by. Stationen, som betegnes et trinbræt, er en del af strækningen mellem Fredericia-Aarhus, som blev indviet tilbage i 1868. Fra Brejning kan du fange togforbindelser med regionaltog, som kører både nordpå, sydpå og mod vest på tværs af Jylland til Esbjerg. 

Find den rette togforbindelse

Her på hjemmesiden kan du taste dine rejseoplysninger ind og på den måde finde de afgange, der er mulige for dig. Ønsker du et visuelt overblik over alle togstrækningerne og stationer i Danmark, finder du et rutekort her.

Brejning Station ligger tæt på både Vejle og Fredericia Station, som er vigtige knudepunkter i togforbindelserne i Jylland. Fra Vejle Station kan du skifte og rejse vestpå mod Herning og Struer. Du kan også tage en togforbindelse nordpå mod Aarhus. Fredericia Station er det punkt, hvor togforbindelserne fra Fyn og Sjælland krydser ind over Jylland. Herfra er der med andre ord rige muligheder for at vælge en forbindelse, der går både mod nord, syd, øst og vest.

Køb din billet og rejs i dag!

Når du rejser med tog, skal du naturligvis sørge for, at du har en gyldig billet eller et kort. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig, så kan du læse om hver enkelt her på hjemmesiden. Er du som rejsende af en bestemt type – pendler, unge og studerende, barn eller pensionist? Det kan være en fordel at gå efter et kort, der netop tager højde for din situation. Du rejser altid med rabatter, når du eksempelvis pendler dagligt på samme strækning, eller hvis du er ung eller under uddannelse.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.