Bred Station

 

Service

Mere om Bred Station

Bred Station er en jernbanestation beliggende i Assens Kommune i den centrale del af Fyn. Stationen ligger nærmere bestemt i Vissenbjerg og betjener hovedsageligt rejsende, der rejser mellem Fredericia og Odense. Fra Bred Station kan du rejse med togforbindelsen mellem Fredericia og Odense – strækningen køres af regionaltog

Find din afgang her!

På DSB.dk kan du til enhver tid tjekke, hvilke afgange der er fra en given station. Alt du skal gøre er at oplyse dine rejsedetaljer, hvorefter du vil se, hvilke ruter og afgange der er i spil for dig.
Ønsker du at orientere dig om køreplanerne og mulige ændringer, så kan du i trafikinformationen finde netop den slags information. Her kan du tilmed lave din egen personlige køreplan, som tager højde for de oplysninger, du taster ind såsom ugedage, strækning og tidsrum.

Køb billet online og på DSB app

Er du i tvivl om, hvilken billetløsning der er mest fordelagtig for dig og dine rejsevaner? Der findes et væld af både billet- og kortmuligheder, når du rejser med DSB, som tilgodeser de mange forskellige rejsendes behov. Foruden de almindelige standardbilletter, som du desuden kan købe som DSB Orange og DSB 1’, så kan du også vælge en løsning, der tager højde for din personlige rejse-situation. Er du eksempelvis pendler, studerende eller måske pensionist? Tag et kig på udvalget af kort, som giver dig rabat, når du eksempelvis rejser dagligt til og fra arbejde. Du finder hele udvalget her. Ønsker du en landsdækkende billetløsning, som tilmed er nem at overskue i brug? Læs mere om Rejsekortet her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.