Borup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Services

  • Billetautomat Billetautomater er placeret ved spor 1
  • Cykelparkering
  • Ventesal/forhal Ventesal drives af Borup apotek
  • Parkering ca. 130 pladser. Belægning: 79% Læs om belægningsprocenten

Mere om Borup Station

Midt mellem Viby Sjælland- og Ringsted Station finder du Borup Station. Borup Station betjener typisk passagerer, der rejser mellem Slagelse og København. Fra Borup Station kan du nemlig stige på regionaltoget, der kører på denne strækning.

Faciliteter på Borup Station

På Borup Station finder du forskellige faciliteter, der er med til at sørge for den gode rejseoplevelse. Som på alle andre stationer finder du en billetautomat, hvor du kan købe en standardbillet. Derudover er der på stationen gode parkeringsmuligheder til både cykler og biler. Skal du vente på dit tog, kan du tage plads i ventesalen, som har åbent i størstedelen af døgnet.

Find den rette billettype til rejsen

Der er et hav af forskellige billettyper og kort, du kan benytte dig af, når det gælder rejser med tog. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den mest fordelagtige for dig? Eftersom der ikke er to rejsende, der er ens, tilbydes der forskellige muligheder – hvorfor der med garanti også er en billet eller et kort til dig. Kan du tilslutte dig gruppen af pendlere, unge og studerende eller måske pensionister? Vi tilbyder kort, der tilgodeser din situation og dine rejsevaner for på den måde at gøre det så nemt og fordelagtigt for dig som muligt.

Mange pendlere vælger et af de mange pendlerkort, der netop tager forbehold for hyppige, og ofte daglige, ture i tog til og fra arbejde. Det samme gælder unge og studerende, der tilmed får yderligere rabat, når de rejser med tog.

Rejsekortet er en landsdækkende billet, som automatisk regner din billetpris ud med de rette rabatter. Prisen afhænger af hvor du rejser, hvor meget du rejser og hvornår du rejser – hvorfor prisen vil variere fra rejse til rejse. Læs mere om Rejsekort her.