Børkop Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Perron 1 i niveau fra forpladsen. Adgang til perron 2 via gangbro med trapper.

Service

Mere om Børkop Station

Børkop Station er en jernbanestation beliggende på strækningen mellem Vejle og Fredericia. Børkop er en mindre stationsby i Sydjylland, nærmere bestemt Vejle Kommune. Fra Børkop Station kan du stige på eller hoppe af Regionaltoget, som kører på strækningen mellem Aarhus og Esbjerg. 

Rejs mellem Aarhus og Esbjerg

Børkop Station ligger tæt på Vejle og Fredericia.
Fredericia Station er stedet, hvor togforbindelser fra Fyn og Sjælland krydser ind over Jylland. Det er også fra Fredericia og Vejle Station, hvor du kan fange et tog, der kører på strækningen fra Esbjerg og Struer i Vestjylland. Står du på i Børkop, har du mulighed for at rejse med Regionaltog i retningen mod Aarhus, Odense, Esbjerg og Struer. Skal du længere væk, må du skifte til et InterCity eller et InterCityLyn. Vil du vide mere om hver enkelt station, hvad der tilbydes og hvilke togforbindelser, du kan nå derfra? 

Find din afgang i dag

Når først du ved, hvorfra og hvortil du skal rejse, så kan du til enhver tid søge på en ruteplan her på dsb.dk. Her bliver du samtidig præsenteret for billetter, priser og mulige rabatter med DSB Orange. Hvis du allerede har planlagt rejsen og blot ønsker at tjekke op og orientere dig om, om planen holder, så kan du gøre det her i trafikinformationen eller på DSB app. På siden med trafikinformation kan du holde dig opdateret med køreplaner, dagens ændringer og sporarbejde. I DSB app har vi samlet de vigtigste funktioner på ét sted, hvorfor du også her vil blive opdateret med aktuelle og relevante oplysninger om netop din rejse.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.