Birkerød Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Birkerød Station

Birkerød Station er beliggende i Birkerød nord for København. Herfra kommer du nemt og hurtigt ind til København H på blot en halv time, ligesom at du selvfølgelig også kan tage toget rundt til resten af landet. Fra Birkerød Station kører S-togets linje A,  ligesom at stationen betjener flere forskellige busser. På Birkerød Station finder du følgende faciliteter:

  • Gode muligheder for parkering af både bil og cykel, så du selv kan køre noget af vejen og lade os om at tage dig det sidste stykke med toget.
  • Nemme adgangsforhold til stationen med både elevator og trapper.

Med andre ord har Birkerød Station alt, hvad du kan få brug for, når du gerne vil have en god start på din rejse. Hvor vil du rejse hen næste gang? Det er helt op til dig, hvor turen skal gå hen!

Køb billet online, og rejs med DSB fra Birkerød Station

Du kan lade dig inspirere til din togtur fra Birkerød Station ved at søge vores mange forskellige afgange frem her, hvor du også kan købe din billet online med det samme. Vi har mange forskellige billettyper til alle behov, og det er dig, der bestemmer, om du ønsker at rejse billigst muligt, allermest bekvemt, alene, sammen med andre og så videre. Skræddersy din rejse, som du ønsker den, og glæd dig til at tage af sted med os fra Birkerød Station.