Bernstorffsvej Station

 

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Services

Mere om Bernstorffsvej Station

Tager du Københavns S-togets linje E, kan du køre du på strækningen mellem Holte og Køge, hvorpå du kan stige af og på toget på Bernstorffsvej S-togsstation. Tag et kig på Linjekortet, og få et overblik over S-togsnettet.
Bernstorffsvej Station er beliggende i Hellerup Kommune, hvorfor stationen ligger tæt på Hellerup Station, som du også kan rejse til og fra på flere forskellige linjer. Nordbanen passerer, som langt de fleste af S-togslinjerne, indre by og Københavns Hovedbanegård, hvorfra du nemt kan skifte til en anden bane eller blot blive på toget for at komme til Solrød Strand på den anden side af indre by.

Faciliteter på Bernstorffsvej Station

S-togsstationen på Bernstorffsvej har forskellige faciliteter, som er en fordel for dig, der, ofte eller ligefrem til dagligt, pendler herfra. Cykler du til og fra stationen, kan du parkere din cykel på cykelparkeringen, der ligger ved siden af – og er du i bil, kan du benytte dig af parkeringspladsen hertil. Foruden parkeringsmuligheder findes der også en ventesal/forhal, hvor du kan vente på toget, hvis du er der i god tid. Skal du købe billet til toget på Bernstorffsvej S-togsstation, benytter du blot en af de opstillede billetautomater. Du kan til hver en tid finde den ønskede afgang og købe billetten online på DSB.dk.

Brug dit rejsekort her!

Et af de populære alternativer til de almindelige billetter, er rejsekortet. Med et rejsekort skal du ikke bekymre dig om, om du rejser på tværs af takstgrænser, og om der er nok penge til billetten. Opretter du en automatisk tank-op-aftale, behøver du ikke tjekke, hvor mange penge der står på kortet – men du kan til hver en tid tilgå kortet fra selvbetjeningen. Et rejsekort med kundetypen personlig giver dig den bedste mulighed for den største mængdebesparelse – jo mere du rejser, desto større bliver rabatten. Derudover bestemmes rabatten af, hvor i landet du rejser, hvor meget du rejser, og hvad tid på dagen du rejser. Bliv klogere på fordelene med et rejsekort her.

S-tog: kort og godt

 • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.  
 • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
 • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
 • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
 • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

Takstområder og trafikselskabområder

LUK

Rejser i Jylland og på Fyn

Efter 18. marts 2018 er der ikke længere lokale takstområder indenfor de regionale trafikselskabs områder:

 • Nordjyllands Trafikselskab (NT)
 • Midttrafik
 • Sydtrafik
 • Fynbus

Hvert trafikselskab udgør nu ét område.
DSB og Arriva kører som togoperatører i og på tværs af disse trafikområder.

I Jylland og på Fyn differentieres priserne på rejsekort og enkeltbilletter mellem bus og tog. Rejser du med tog, eller en kombination af bus og tog, i Jylland og på Fyn (undtagen i NT’s område) gælder de samme regler uanset hvor du rejser, og prisen fastsættes efter togoperatørernes takster. Rejser du med bus indenfor eller på tværs af trafikselskabernes områder fastsættes prisen af det regionale trafikselskab eller trafikselskaberne i fællesskab. Alle rejser i Jylland og på Fyn beregnes på baggrund af fladedækkende rejsekortzoner.

Bemærk, i NT’s område og på banen mellem Varde og Esbjerg prisfastsættes alle togrejser til trafikselskabernes takster. Dette sker for at sikre enkelthed og gennemskuelighed, idet tog her kører som regional- og lokaltog – og i visse situationer endda i samme tog.

Se kort over lokale trafikselskabsområder i Jylland og på Fyn her.    

Rejser over Storebælt

Prisen for rejser mellem landsdelene beregnes på baggrund af fladedækkende rejsekortzoner, og fastsættes på baggrund af togoperatørernes takstsæt for rejser, der krydser Storebælt. Se zonekort med takstområder og takstgrænser.

Rejser på Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Sjælland, Lolland, Falster og Møn er et samlet takstområde, hvor DSB kan udstede billetter og kort til. Området er inddelt i zonerne 1-99, 100-199 og 200-299. Se zonekort for Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Særligt om visse produkter

Bruger du Ungdomskort, skal du være opmærksom på, at Ungdomskort bibeholder de lokale takstområder i hele Danmark. Fx er Sjælland, Lolland, Falster og Møn 3 takstområder, som er inddelt i zonerne 1-99, 100-199 og 200-299. Se zonekort for Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Bruger du rejsekort, behøver du ikke tænke på takstområder og takstgrænser. Dog har de betydning for din rejsepris. Du skal være opmærksom på, at det er de samme priser og vilkår, der gør sig gældende for rejser alle steder i Jylland og på Fyn med tog.

Med rejsekort kan du ligeledes få off-peak rabat, når du rejser inden for et trafikselskabsområde med alle kundetyper. Unge og pensionister har også mulighed for at få off-peak rabat, hvis de rejser mellem trafikselskaberne.

Læs mere om takstgrænserne og takstområder på www.rejsekort.dk