Ballerup Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Ballerup Station

Ballerup Station er en station i Ballerup med adgang til både S-tog og mange forskellige busser. Hos DSB tager vi os af togdriften på Ballerup Station, hvor vi dagligt stopper med S-togslinjerne C og H, der kører på Frederikssundbanen mellem Klampenborg/Østerport og Frederikssund. Her på siden kan du læse nærmere om de forskellige faciliteter, du finder på Ballerup Station, så du kan forberede dig bedst muligt til din kommende rejse med toget. Vi glæder os til at tage dig med på tur fra Ballerup Station og til at se, hvor turen går hen for dig denne gang!

Rejs nemt og bekvemt fra Ballerup Station

Ballerup Station er en hyggelig station at rejse fra, og her føler du dig altid velkommen, når du skal på tur. Stationen er placeret centralt i Ballerup, og i nærheden ligger både en LIDL og en føtex-butik, så du kan få handlet lidt lækkert ind, inden du skal afsted med toget. Du kan også købe mad og drikke i vores egen 7-Eleven på stationen, hvor du har adgang til et bredt udvalg af salater, sandwiches, forskelligt bake off, slik, chips, snacks og drikkevarer. Du behøver i hvert fald ikke at blive sulten på din tur, når du rejser fra Ballerup Station, og du er velkommen til at tage maden med i toget, så du kan få klaret morgenmad, frokost eller aftensmad på farten. Så er du veloplagt og fyldt med ny energi, når du når frem! Udover den velassorterede 7-Eleven finder du blandt andet følgende faciliteter på Ballerup Station:

  • Adgang til stationen med både trapper og elevator fra gadeplan, så alle kan bevæge sig ubesværet rundt på stationen
  • Parkering til både bil og cykler ved stationen, så du kan tage bil eller cykel hertil og stige på toget videre mod din endelige destination

Det er således let at komme godt fra A til B, og vi håber, at du vil nyde godt af parkering såvel som de mange andre faciliteter på Ballerup Station, når du skal rejse med toget fra én destination til en anden.

Køb din billet online, og tag afsted med DSB

Når du har besluttet dig for, hvornår du gerne vil rejse fra Ballerup Station, kan du finde vores præcise afgangstider online på DSB.dk, hvor du også kan bestille billetten til din togtur. Vi har afgange fra Ballerup Station både morgen, middag og aften, så du kan rejse præcist, når det passer dig, og du kan vælge imellem flere forskellige billettyper på din rejse. Skal det være billigst eller allermest bekvemt? Det er helt op til dig, og uanset hvor turen går hen, ser vi frem til at møde dig på Ballerup Station og i toget, hvor du forhåbentlig hurtigt finder dig godt til rette. Hvor skal turen gå hen for dig næste gang? Vælg det her på DSB.dk, bestil din billet, og kom afsted, når du har lyst til at drage ud på eventyr med toget som dit transportmiddel!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.