Bagsværd Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-23.00
Lørdag - Søndag07.00-23.00

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Bagsværd Station

På S-togslinjen, Farumbanen, der strækker sig mellem Solrød Strand og Farum, finder du Bagsværd S-togsstation. Bagsværd Station ligger på to S-togslinjer – linje B og Bx. Her kan du stige af og på S-toget, som både tager dig ind til Københavns indre by og mod Farum og Høje Taastrup, som er endestationerne for disse linjer. Undervejs har du mulighed for at skifte til flere af de andre S-togslinjer. 

Rejs med DSB i S-toget

I hovedstadsområdet er S-toget et af de infrastrukturelle net, der er bindeleddet mellem ydre og indre København. S-toget, som også kaldes Københavns bybane, består af moderniserede nærbanestrækninger og nyanlagte banestrækninger, som giver dig muligheden for at rejse både lokalt og regionalt. S-toget danner sammen med regionaltog, busser og metro ét stort, velfungerende netværk af transport bestående af både lange og korte strækninger. Med Københavns S-tog kan du rejse i flere forskellige retninger med udgangspunkt i indre by og Københavns Hovedbanegård. Det, der kendetegner S-togene, er hyppige afgangstider, korte stationsstop og mange standsninger på en strækning. Få et overblik over nettet af S-tog med det visualiserede linjekort her.

Brug dit rejsekort i S-toget

Rejsekortet er uden tvivl den nemmeste måde, hvorpå du kan betale for din rejse – medmindre du rejser på et andet kort, som pendler-, periode- eller ungdomskort, der giver dig de rette rabatter. Rejsekortet er smart, fordi du ikke behøver bekymre dig om gyldighed af billetten, zoner, priser og rabatter. Kortet udregner selv prisen og rabatten på din rejse, når du checker ind og ud igen ved start- og endestation. Med et rejsekort har du altid billetten lige ved hånden – og vælger du en automatisk tank-op-aftale, slipper du også for at tjekke, om der er penge nok på kortet før en rejse. Læs meget mere om rejsekort, og find kortet med den rette kundetype, der passer til dig.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder københavns indre by meed resten af hovedstadsområdet. 
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.