Aulum Station

 

Services

Mere om Aulum Station

Aulum Station er en jernbanestation beliggende i Aulum i Herning Kommune. På Aulum Station kan du stige af eller på toget og rejse på strækningen mellem Vejle og Holstebro. Stationen, der er en del af Region Midtjylland, betjener typisk dem, der rejser i området mellem Herning og Struer. Aulum ligger mellem stationerne Vildbjerg og Holstebro. Fra Aulum Station kan du fange togforbindelser med både regionaltog og InterCityLyn, som strækker sig fra København til Thisted.

Faciliteter på Aulum Station

Aulum Station er en ganske almindelig togstation, hvor du finder simple faciliteter som parkeringsmuligheder til både cykel og bil samt billetautomat. Derudover tilbydes der også handicaphjælp på stationen, hvilket betyder, at du som handicappet vil kunne bestille DSB handicaphjælp ved at udfylde en formular. Du kan læse mere om handicapservice med DSB her. Tilbuddet om hjælp gælder eksempelvis på- og afstigning samt hjælp til ét stk. bagage på max 20 kg.

Find den rette billetløsning til dig

Er du i tvivl om, hvilken billettype eller kort der er mest fordelagtig for dig? DSB tilbyder som bekendt et hav af valgmuligheder, eftersom der ikke er to rejser, der er ens. Er du eksempelvis studerende eller ung, så er der særlige rabatter, vi tilbyder dig. Det samme er tilfældet, hvis du er pendler, pensionist eller blot rejsende i ny og næ. Foruden de almindelige enkelt- og returbilletter tilbyder vi også forskellige kort, både hvis du rejser sjældent eller pendler til dagligt. Heriblandt Pendlerkort, Rejsekort og Ungdomskort.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.