Aulum Station

 

Services

Mere om Aulum Station

Aulum Station er en jernbanestation beliggende i Aulum i Herning Kommune. På Aulum Station kan du stige af eller på toget og rejse på strækningen mellem Vejle og Holstebro. Stationen, der er en del af Region Midtjylland, betjener typisk dem, der rejser i området mellem Herning og Struer. Aulum ligger mellem stationerne Vildbjerg og Holstebro. Fra Aulum Station kan du fange togforbindelser med både regionaltog og InterCityLyn, som strækker sig fra København til Thisted.

Faciliteter på Aulum Station

Aulum Station er en ganske almindelig togstation, hvor du finder simple faciliteter som parkeringsmuligheder til både cykel og bil samt billetautomat. Derudover tilbydes der også handicaphjælp på stationen, hvilket betyder, at du som handicappet vil kunne bestille DSB handicaphjælp ved at udfylde en formular. Du kan læse mere om handicapservice med DSB her. Tilbuddet om hjælp gælder eksempelvis på- og afstigning samt hjælp til ét stk. bagage på max 20 kg.

Find den rette billetløsning til dig

Er du i tvivl om, hvilken billettype eller kort der er mest fordelagtig for dig? DSB tilbyder som bekendt et hav af valgmuligheder, eftersom der ikke er to rejser, der er ens. Er du eksempelvis studerende eller ung, så er der særlige rabatter, vi tilbyder dig. Det samme er tilfældet, hvis du er pendler, pensionist eller blot rejsende i ny og næ. Foruden de almindelige enkelt- og returbilletter tilbyder vi også forskellige kort, både hvis du rejser sjældent eller pendler til dagligt. Heriblandt Pendlerkort, Rejsekort og Ungdomskort.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.