Arden Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Arden Station

Arden Station er en jernbanestation beliggende i Arden i Himmerland og hører til Region Nordjylland. Stationen er en del af Mariagerfjord Kommune og betjener de rejsende, der typisk pendler mellem Randers og Aalborg. Stationen før Arden hedder Hobro Station, og den lige efter er Skørping Station. Fra Arden Station kan du rejse med InterCity, der kører mellem Aalborg og København. Det samme gælder for regionaltog, som kører mellem Aalborg og Aarhus.

DSB app – alt samlet på ét sted

Hører du til den gruppe af rejsende, som befinder sig i et tog på den samme strækning flere gange om ugen eller måske dagligt? Så er du en af de mange rejsende, vi betegner som pendlere. Hvad end du rejser til arbejde, uddannelse eller fritidsinteresser, så passer du ind i den kategori af pendlere, som rejser i fast dagligdag.
For at gøre det hele lidt nemmere for dig, har vi samlet flere af de vigtige funktioner, som du sikkert bruger dagligt i forbindelse med din togrejse, på ét sted. I DSB app har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. Du kan læse mere om DSB app her!

Rejser du med Rejsekort?

Hvis ikke du allerede er den glade bruger af et Rejsekort, så kan det kun anbefales, hvad end du er pendler, studerende eller blot i-ny-og-næ-rejsende. Rejsekortet er en landsdækkende billet, som er gældende i stort set alle tog, bus og metro. Du kan dermed både bruge det i toget, når du rejser til eller fra Arden Station, og når du besøger venner eller familie på Sjælland. Og så udregner kortet tilmed selv din pris med de rette rabatter, når du tjekker ind og ud igen. Vil du vide mere om det Rejsekortet? Læs med her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.