Albertslund Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag08.00-19.00

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Services

Mere om Albertslund Station

Albertslund er beliggende på Københavns vestegn, og herfra er der gode forbindelser fra Albertslund Station til både København og til resten af Sjælland. Albertslund Station er en del af S-togsnettet, og S-tog linje B og S-tog linje Bx stopper her flere gange i timen. Du er i ro for Københavns pulserende byliv, men alligevel stadig utroligt tæt på, så det ikke er svært at komme ind til Hovedstaden, når du får lyst til nye oplevelser i både hverdag og weekend. På Albertslund Station finder du følgende faciliteter:

  • En velassorteret 7-Eleven med åbent alle ugens dage, så du nemt kan købe snacks eller et lækkert måltid mad og tage det med dig på farten.

  • Rigtig gode parkeringsmuligheder for både biler og cykler, så du kan køre fra dit hjem og til stationen og derefter tage toget videre herfra.

  • Gode adgangsforhold rundt på stationen med både trapper og elevator, så også gangbesværede eller dig med meget bagage på slæb kan komme ubesværet rundt.

Rejser du fra Albertslund Station, kan du købe din billet til turen online her på DSB.dk, hvor du også finder alle vores aktuelle afgangstider fra stationen. Køb din billet i dag – så er du klar til at rejse afsted med det samme!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.