Hvordan melder jeg mig ud af DSB Plus?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage kommunikation fra DSB, skal du logge ind på din profil og fjerne din tilladelse. Når du fjerner denne, vil du heller ikke længere have adgang til Fordele og rabatter via DSB Plus.

Log ind på Min profil

Du vil stadig have mulighed for at logge ind på DSB Plus og benytte dig af de forskellige services, fx Trafikinformation og Glemt Kort, og senere gentilmelde dig kommunikation fra DSB med din eksisterende profil.

Såfremt du ikke blot ønsker at afmelde dig kommunikation fra DSB, men samtidig vil have din profil samt login ind til DSB Plus slettet, skal du kontakte DSB Kundeservice på dsbplus@dsb.dk

Hjalp denne side dig?

Ja Nej Ved ikke