Vojens Station

 

Ændret åbningstider i forhallen

På grund af Corona-virus er forhallen midlertidig lukket.

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Vojens Station

Vojens Station ligger i Haderslev Kommune i Region Syddanmark. Herfra kan du tage toget og rejse med DSB flere gange i timen. Fra Vojens Station kan du både rejse med InterCity, som kører på strækningen mellem Hamburg og Aarhus samt InterCityLyn, som kører på strækningen mellem Sønderborg og København. Du har med andre ord rig mulighed for at rejse ud fra Vojens, uanset hvor din rejse går hen i Danmark.

Find den rette billet på dsb.dk

Du skal naturligvis sikre dig, at du har en gyldig billet eller et kort, før rejsen påbegyndes. Vi tilbyder et hav af forskellige billettyper og kort, som tager højde for forskellige rejsevaner og behov. Er du eksempelvis pendler, ung eller studerende? Vælg et af de mange kort, der tager højde for din situation. Du kan læse om de forskellige pendlerkort her!
Søger du derimod blot en billet, som er gyldig for den pågældende rejse? Når du søger efter en rejse på dsb.dk præsenteres du automatisk for de enkelt- og returbilletter, som er gældende for ruten. Du kan læse om de forskellige billettyper her.

Rejser du med Rejsekort?

Ønsker du en billetform, der er landsdækkende? Med et Rejsekort kan du rejse i hele landet på det samme kort. Kortet er tilmed så smart, at det automatisk regner din pris ud med den rette rabat, når du tjekker ind og ud på din start- og slutdestination. Rabatten afhænger af, hvor meget du rejser, hvornår du rejser, og hvor i landet du rejser. Så, hvad end du rejser en sjælden gang imellem eller dagligt på vej til dit arbejde, så kan et Rejsekort meget vel være en fordel for dig – i begge tilfælde. Rejsekortet findes desuden i forskellige kundetyper, hvilket betyder, at du får en løsning, der passer perfekt til dine rejsevaner og behov. Læs mere om Rejsekort her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.