Rødby Færge Station

 

Service

Mere om Rødby Færge Station

Rødbyhavn ligger Rødby Færge Station, som er endestationen før færgen. Rødby Færge Station er endestationen på Sydbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem København og Rødby. Fra Rødby Færge Station kan du som rejsende enten fortsætte over sundet mod Puttgarden eller køre med toget i modsat retning mod Nykøbing Falster. Her på siden kan du læse mere om mulighederne for at rejse med toget til Puttgarden via færgen i Rødby, samt hvilket billetter og priser der gør sig gældende.

Rejs med DSB fra Rødby til Puttgarden

Hvis du vælger at tage toget på din rejse til Tyskland, så kan du se frem til masser af komfort, god benplads og frie veje uden kødannelse i myldretiden. Netop derfor er det populært at lade bilen stå derhjemme og stige på toget, eftersom at mange ikke savner den, når de besøger en af de store byer som Berlin eller Lübeck i Nordtyskland. Fra København H går der dagligt tog til Tyskland, som tager turen med den kombinerede bil- og jernbanefærge fra Rødby til Puttgarden. Ombord på færgen kan du samtidig nyde et afbræk fra rejsen gennem landskaberne. Når du rejser uden for Danmarks grænser, skal du være opmærksom på, at du ikke kan købe din billet her på hjemmesiden i DSB Netbutik. Du kan derimod købe billetten hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18. Her kan du søge på din rejse.

Køb din billet online på dsb.dk

Er du blot på udkig efter en rejse til eller fra Rødby Færge Station, så kan du naturligvis godt købe billet online her på hjemmesiden eller i DSB app. Alt du skal gøre er at søge på din rejse, finde den rette afgang og købe billetten hertil. Rejser du derimod ofte med toget, måske endda dagligt på denne strækning, så kan du med fordel rejse på et pendler- eller periodekort. På dette kort bliver der taget højde for dine rejsevaner og behov som pendler, hvad end du rejser til og fra arbejde, skole eller fritidsinteresser. Læs mere om pendlerkort her.