Langå Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator til/fra alle sporene via gangbro i stations syd ende.
  • Trapper

Service

Mere om Langå Station

Fra Langå Station kan du stige af eller spring på toget, der kører nordpå mod Aalborg eller sydpå mod Aarhus. Langå Station er placeret nord for Aarhus og er stationen før Randers. Det er DSB InterCity, der kører på denne strækning.

Rejser du med Rejsekort?

Er du på udkig efter en enkelt standardbillet i ny og næ, eller rejser du oftere end det? Så kan et Rejsekort meget vel være en fordel for dig – i begge tilfælde. For ideen med Rejsekortet er, at rabatten afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår du rejser på dagen. På den måde kan du være sikker på, at du får den rette pris på din rejse fra gang til gang. Så når du rejser til eller fra Langå Station, skal du blot sørge for at tjekke ind og ud igen, når rejsen er slut. På den måde slipper du for at bekymre dig om billetpriser, rabatter og zoner. Rejsekortet regner automatisk den rette pris ud for dig. Du finder dette kort i forskellige udgaver og kundetyper således, at du kan vælge det kort, der passer til dig og dine rejsevaner.

Brug din smartphone på farten

Det kan være rart, at man kan orientere sig om sin rejse, når man er på farten – især hvis du bruger en stor del af din hverdag i toget. Er der forsinkelser, ændringer på grund af sporarbejde eller andet, der kan have indflydelse på din tur? Med DSB app får du alle de relevante og aktuelle informationer om rejsen direkte på din mobil. Du er med andre ord ikke i tvivl om, hvordan din rejse kommer til at forløbe, eftersom at du bliver opdateret undervejs. Derudover kan du også forny, købe og opbevare dine billetter og kort i appen. DSB app har alt det, en togrejsende behøver, samlet på ét sted.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.