Gråsten Station

 

Adgangsforhold

Service

Mere om Gråsten Station

Gråsten Station er beliggende i Sønderjylland nærmere bestemt Sønderborg Kommune. Gråsten er en by på halvøen Sundved, hvor du på stationen kan stige af og på toget, der kører videre mod Sønderborg Station, som er endestationen på strækningen. På Gråsten Station kan du fange togforbindelser, der primært kører nordpå i Jylland og mod Fyn og Sjælland. Du kan stige på InterCityLyn på Gråsten Station og køre på tværs af landet til København. 

Rejs med toget til og fra Sønderjylland

Gråsten Station ligger som sagt i Sønderjylland og er en station på strækningen mod Sønderborg, der strækker sig mellem Sønderborg og Tinglev. Fra Gråsten kan du tage InterCityLyn til Tinglev, og herfra kan du stige på InterCity, der kører vestpå mod Esbjerg. Tager du toget til Fredericia, har du mulighed for at skifte til mange forskellige togstrækninger, eftersom at Fredericia er et knudepunkt, der samler strækninger, som kommer fra Sjælland, Fyn og resten af Jylland. Ønsker du et visuelt overblik over alle togruter i Danmark? Tag et kig på rutekortet her!

Find og køb din billet her!

Er du i tvivl om, hvilke billetter eller kort der vil være mest fordelagtige for dig og dine rejsevaner? Når du søger på din rejse, bliver du præsenteret for standardbilletter både som enkelt og returbillet. Her kan du ofte, afhængig af strækningen og tidspunktet, vælge mellem standardbilletter, DSB 1’ og DSB Orange-billetter. Du kan læse meget mere om DSB ’1  og DSB Orange-billetter her på DSB.dk.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.