Hvad er 3-D Secure: Verified by Visa og MasterCard SecureCode, som jeg skal bruge, når jeg betaler med MasterCard eller Visa?

3-D Secure er et ekstra sikkerhedslag, der giver dig større sikkerhed, når du handler online med Visa eller MasterCard.

Du skal derfor være tilmeldt MasterCard SecureCode eller Verified by Visa for at kunne handle med Visa eller MasterCard i DSB app, på dsb.dk og i DOT Mobilbilletter app.

Dankort uden Visa
Har du et Dankort uden Visa, kan du fra slutningen af januar 2018 ikke længere benytte det til at betale i DOT Mobil Pendlerkort app eller i DSB app. I DSB app kan du dog stadig benytte Dankort uden Visa, når du betaler med MobilePay.

Tilmeld betalingskortet
Tilmeld dit betalingskort til 3-D Secure. Ved tilmeldingen knytter du vha. NemID dit telefonnummer sammen med dit betalingskort. Du modtager en engangskode på SMS fra Nets ved tilmelding. Tilmeldingen foregår i en browser, der afhænger af din bank.

Når dit betalingskort er tilmeldt 3-D Secure, kan du handle i DSB app, på dsb.dk og i DOT Mobilbilletter app. Du modtager automatisk en engangskode på SMS ved hvert køb, som skal indtastes, før købet kan gennemføres. Det er kun muligt at handle i DSB app, på dsb.dk og i DOT Mobilbilletter app med MasterCard og Visa, hvis kortet er tilmeldt 3-D Secure.

Læs mere om 3-D Secure

Hjalp denne side dig?

Ja Nej Ved ikke