Ferie ved Rhinen – tag til Rüdesheim am Rhein

Tag toget til oplevelser i Tyskland - fx ved Rhinen i Rüdesheim am Rhein

Tag toget til Rüdesheim am Rhein med DSB og nyd naturen og den idylliske placering ved floden Rhinen

Drømmer du om ferie ved Rhinen, men ved du endnu ikke helt, hvor turen skal gå hen? Med DSB kan du rejse med tog til Rüdesheim i Tyskland, der er en lille by, der ligger lige ved Rhinen, hvor mange danskere hvert år tager på ferie. Læs mere om Rüdesheim her, og bestil dine billige togbilletter i god tid før din afrejse. Vi glæder os til at tage dig med på tur!

Tag toget til Rüdesheim i Tyskland

Rüdesheim am Rhein, populært blot kaldet Rüdesheim, er med sine cirka 10.000 indbyggere en dejlig lille by med potentiale til både oplevelser og komplet afslapning. Rüdesheim er beliggende på den vestlige side af Rhinen, der også på mange måder udgør midtpunktet i byen og spiller en central rolle i forhold til dagligdagen i Rüdesheim.
Tag på sejltur på Rhinen, drik vin produceret på druer fra de lokale vinmarker, eller snup en tur med svævebanen, hvor du har udsigt over Rhinen og over den omkringliggende natur, der er en fryd for øjet og en sanselig oplevelse for de fleste. I Rüdesheim er der også mulighed for at gå på opdagelse på byens store turistgade, Drosselgasse, hvor du finder den ene restaurant, ølstue eller hyggelige souvenirbutik efter den anden. Her er rig mulighed for at smage på lokale delikatesser og for at få en souvenir med hjem som evigt minde om din ferie ved Rhinen i Rüdesheim.

Rejs til Rüdesheim am Rhein med DSB

Drømmer du om en sanselig og afslappende ferie i Rüdesheim i Tyskland? Så tag toget til Rüdesheim med DSB. Vi har flere daglige afgange og selvfølgelig altid billige billetter, så du kan vælge en afgang til Rüdesheim, der passer både til dit behov og til dit budget. Rejs alene på ferie ved Rhinen, eller tag familie og venner med. Det er altid hyggeligt at være flere afsted på tur, og hos DSB er der plads til jer alle sammen, når blot I har købt billet. Husk gerne pladsbilletten i travle perioder, så I er sikre på at kunne sidde godt og behageligt hele vejen til Rüdesheim.
Når I først har sat jer til rette, kan I trygt læne jer tilbage og lade os om at klare det hårde arbejde. Vi garanterer en nem, hurtig og særdeles komfortabel rejse til Rüdesheim, og du kan frit vælge, om du vil rejse på standardbillet eller forkæle dig selv med en plads på 1. klasse. Er du tidligt ude, kan du få glæde af vores billige Orange Europa-billetter, så ved du allerede nu, at din næste ferie skal holdes ved Rhinen, så bestil dine billetter med det samme, og få en god pris på din togrejse til Rüdesheim med DSB.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.