Flensburg

Tag toget til Flensburg

 • Ankom midt i den smukke by ved vandet

 • Rejsetid fra København H på ca. 3 timer og fra Aarhus på lidt under 2 ½ time

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Nyd smukt landskab og ekstra benplads

Flere daglige direkte afgange

Der går flere direkte afgange til Flensburg lige syd for den danske grænse. Den korte rejsetid fra både Aarhus og København gør den ideel til en forlænget weekend. Der er mange spændende ting at opleve i byen, og de mange afgange gør det ekstra nemt, når du skal planlægge din rejse.

Find din afgang til Flensburg

Få din ekstra billige billet i dag

Du kan gøre den billige togbillet til Flensburg endnu billigere, hvis du bruger Orange Europa. Den sikrer dig nemlig en ekstra god pris. Er det en familietur, kan du tage op til fire børn eller børnebørn på under 15 år med på din egen billet. De skal bare have en pladsbillet til dem selv.

Find billige billetter

Godt med benplads og smukt landskab

Du får en tur ud over det sædvanlige, når du rejser med toget til Flensburg. Du kan nemlig sætte dig godt til rette i sædet, og lade de enestående landskaber suse forbi. I toget har du bløde sæder og godt med benplads. Det betyder, at du kommer dejligt afslappet frem til din ferie. 

Land lige midt i byen ved vandet

Når du stiger af toget i Flensburg, står du midt i den dejlige by. Her er der kun en kort tur på gåben til vand og seværdigheder. Når du har afleveret kufferterne, kan du gå på opdagelse i byens mange museer, teatre og andre kulturelle seværdigheder. Du kan også nyde noget koldt at drikke på en af byens mange caféer. 

Gå i fortidens fodspor

Flensburg, og området omkring byen, har en rig historie. Det var faktisk her, at nazisterne havde deres sidste regering i 1945. I Glückburg (Lyksborg), lige uden for byen, kan du opleve historien på tætteste hold. Her kan du gå i fodsporene på flere konger samt høre mere om det berømte vandslot. 

Dyk ned i Flensburgs maritime historie

Flensburg ligger lige ud til fjorden, og har en lang maritim historie. Du kan opleve naturen og vandet på tætteste hold på byens mange skibe. Du kan lære meget mere om områdets unikke historie på Søfartsmuseet samt opleve traditionelt maritimt håndværk på Museumsværftet.

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.