Düsseldorf

Tag toget til oplevelser i udlandet

Tag toget til Düsseldorf med DSB og oplev den smukke skyline

Mere tysk bliver det næppe end med en rejse til Düsseldorf. Tag afsted på en weekendtur, eller snup en hel uge eller mere, hvor I rigtigt kan få nydt Düsseldorf og alle byens mange muligheder. Vi har de billige billetter klar, så det er blot at bestille. Køb jeres rejse fra København til Düsseldorf i dag, og glæd jer til at tage af sted på nye eventyr med DSB!

Rejs med tog til Düsseldorf

Tager I toget til Düsseldorf, kommer I let afsted. Vi har flere daglige afgange med tog til Düsseldorf, og I kan vælge præcist det afgangstidspunkt, der passer til jeres behov. Ankom tidligt på dagen, eller ankom sent – det er helt op til jer. Düsseldorf venter på jer, og byen har masser af skønne oplevelser at byde på for både børn og voksne i alle aldre.
Düsseldorf er beliggende ved den østlige side af Rhinen, og I får derfor en smuk udsigt ud over vandet, når I vælger at rejse til Düsseldorf for at slappe af eller tage på oplevelsesferie. Her er nok at tage sig til, og I kan blandt andet nyde udsigten ud over Rhinen fra det 240 meter høje Rheinturm eller fra promenaden, der strækker sig langs Rhinen i Düsseldorf. I kan også lære om byens historie gennem et besøg på byens mange museer, eller I kan tage på shopping på den langstrakte Königsallee, hvor det bugner af butikker for enhver smag og pengepung. Mulighederne er mange, men ét er sikkert: I kommer ikke til at kede jer, når I vælger at rejse til Düsseldorf!

Tag fra København til Düsseldorf med DSB

Düsseldorf i Tyskland er en industriby med en rig turistkultur, og Düsseldorf er en af vores mest populære destinationer. Tager I toget til Düsseldorf med DSB, er I hurtigt fremme ved målet og klar til at gå på opdagelse i byen. Samtidig får I en behagelig rejse helt på jeres præmisser, hvor I for alvor kan slappe af og lade op til de mange oplevelser, der venter på jer og jeres øvrige rejsefæller i Düsseldorf, når I når frem. Vi har ofte billige togbilletter fra København til Düsseldorf – særligt hvis I er ude i god tid med bestilling – og vi glæder os til at bringe jer godt fra A til B, så I blot kan læne jer trygt tilbage og lade os gøre arbejdet.
Düsseldorf er et oplagt valg af rejsemål, hvis I gerne vil væk hjemmefra og opleve noget nyt, men I samtidig ikke vil bruge lang tid på transport. Med beliggenhed sydvest for Dortmund og tæt ved grænsen til Holland og Belgien er Düsseldorf perfekt placeret i et naturskønt område, hvor I hurtigt vil finde jer godt til rette. Bestil jeres billige togbilletter med DSB fra København til Düsseldorf i dag, og glæd jer til at tage af sted!

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.