Dortmund

Tog lige til oplevelsen

Tag toget til Dortmund med DSB

Den tyske by Dortmund er nok bedst kendt for sit rige engagement i fodboldens verden, og det er da også for fodboldens skyld, at mange danskere hvert år tager til Dortmund for at se kampene med egne øjne fra det verdenskendte Westfalenstadion. Er du ikke til fodbold, har Dortmund heldigvis også meget andet at byde på for både børn og voksne i alle aldre. Læs med her, og køb billige billetter til toget mod Dortmund. Vi har afgange flere gange dagligt hele året rundt, så du kan tage af sted med familie og venner under armen, lige når det passer jer.

Tag toget til Dortmund

Med tog til Dortmund kommer du nemt og bekvemt frem til dit rejsemål. Du kan bruge rejsetiden i toget, som du vil, og få slappet godt af, inden du når frem til Dortmund, hvor oplevelserne står i kø og venter på dig. I Dortmund kan du blandt andet opleve et rigt kulturliv med festivaler, teater og kunstmuseer – herunder Museum für Kunst und Kulturgeschichte. Husk også at spise lækkert og få smagt på de dortmundske øl – mad og drikke er en stor del af det at besøge Tyskland og i særdeleshed Dortmund, så det må du endelig ikke gå glip af.

Vælg et tog til Dortmund, der passer dig

Tager du tog til Dortmund med DSB, kan du vælge en afgang, når det passer dig allerbedst. Tag afsted i højsæsonen, hvor vejret ofte er rigtig godt i Dortmund, eller snup en billig togrejse til Dortmund uden for sæsonen, hvor du kan have mange af de populære turistattraktioner for dig selv. Det er nemt at snuppe en spontan tur med toget til Dortmund, for det kræver ikke meget planlægning at tage af sted. Køb dine togbilletter til toget mod Dortmund online her på siden, pak rejsetasken eller kufferten, og hop på toget med din valgte afgang!

Rejs til Dortmund med DSB

At rejse med toget til Dortmund er en billig måde at komme nemt og bekvemt fra A til B, når du gerne vil opleve Europa sammen med dem, du holder af. Tag til Dortmund i Tyskland, og få oplevelser for livet. Dortmund har noget for enhver smag og pengepung, og du kommer langt med nysgerrighed og eventyrlyst. Dortmund er den perfekte destination, hvis du gerne vil ud i verden og opleve, men du heller ikke vil for langt væk hjemmefra eller vil bruge for meget tid på transport. Dortmund er et klart bevis på, at du ikke behøver at køre langt for at komme ned i gear og blive sansemæssigt stimuleret af nye indtryk og oplevelser. Stig på toget til Dortmund i dag, og læn dig trygt tilbage, imens vi fragter dig frem til din ønskede destination. Vi glæder os til at tage dig med på tur!

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.