Wolfsburg

Tag toget til Wolfsburg

Kom nemt til smukke Wolfsburg med DSB, og nyd et par afslappende rejsetimer i vores behagelige sæder. Uanset om du skal afsted med herreklubben eller på weekendtur med familien, så starter den gode tur allerede i toget, når I rejser med DSB til Wolfsburg.
 • Mange daglige afgange fra Aarhus H og København H

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Samlet rejsetid fra København H og Aarhus H er 7-8 timer

 • Rejs til Wolfsburg fra 608 kr.*

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Wolfsburg er en nordtysk by, der er hjemsted for adskillige historiske slotte, og så er byen også kendt for at have verdens største bilfabrik. DSB har flere gange dagligt togafgange til Wolfsburg, så du bestemmer selv, om du vil rejse morgen, middag eller aften. Du finder attraktive afgangstider fra både København H og Aarhus H, og når du bestiller din billet i god tid, er der samtidig mange penge at spare. Kom nemt til smukke Wolfsburg med DSB, og nyd et par afslappende rejsetimer i vores behagelige sæder. Uanset om du skal afsted med herreklubben eller på weekendtur med familien, så starter den gode tur allerede i toget, når I rejser med DSB til Wolfsburg.

Tysklandsture og utålmodige børn på bagsædet er ofte en kombination, der kan få de fleste forældre til at svede, når køen på de tyske motorveje bliver længere og længere. Med tog til Wolfsburg bliver køreturen en god oplevelse for alle, og så er det tilmed gratis at have børn med på rejsen hos DSB. Som voksen kan du nemlig tage op til fire børn under 15 år med på rejsen.

Tag toget til Wolfsburg

Med tog til Wolfsburg kan du gøre køretid til arbejdstid, da du har gode faciliteter til at kunne sidde med din computer og arbejde i rolige omgivelser. Alternativt kan du også bare læne dig tilbage og nyde den smukke natur, der er lige uden for dit vindue. Når du rejser med tog til Wolfsburg kan du slappe af og lade batterierne op, så du for alvor er klar til at opleve byens mange seværdigheder.

Hos DSB undgår du unødig spild- og ventetid, og vi bestræber os altid på, at du kommer frem til tiden. Vi forbedrer og vedligeholder dog løbende skinnerne, så du altid får den bedste rejseoplevelse, og derfor kan du nogle gange opleve sporarbejde i både Danmark og Tyskland. I den forbindelse er det vigtigt, at du tjekker dine rejsetider, inden du tager afsted for at se, om der skulle været kommet ændringer i din rejse. Skulle du blive mere end 60 minutter forsinket ved ankomst, kan du benytte dig af vores DSB Udland Rejsegaranti. Her har du mulighed for at få pengene tilbage – dog ikke hvis din billet er købt i udlandet.

Wolfsburg – en by med fart på

Hvis du vil gøre togturen til Wolfsburg ekstra behagelig, kan du med fordel bestille din billet til DSB 1’. Her får du eksempelvis danske og tyske aviser, velsmagende kaffe og lidt mere benplads, og så er en billet til 1. klasse også din garanti for ro på rejsen. Det koster ikke en formue, bare fordi du vil sidde ekstra godt, og derfor får du altid en god pris på din billet til DBS 1’.

Når du ankommer til Wolfsburg, befinder du dig i en by med fuld fart på. Byen er nemlig kendt for at være hovedsæde for bilkoncernen Volkswagen, og så er Die Autostart en fantastisk forlystelsespark for alle, der gerne vil opleve tysk kultur på fire hjul. Hvis du har benzin i blodet, er Wolfsburg et oplagt rejsevalg for dig. Derudover kan du eksempelvis også lade dig imponere af de mange flotte slotte, ligesom der også er rig mulighed for en et par afslappende timer i det nærliggende shoppingcenter eller på en hyggelig café. Kom helt ned i gear, og bestil din billet til Wolfsburg i dag.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.