Neumünster

Tag toget til Neumünster

Med DSB kan du komme direkte til den nordtyske by, og når du planlægger rejsen i god tid, er der samtidig mange penge at spare. Du kan rejse med tog til Neumünster flere gange dagligt, og du finder attraktive afgangstider fra både København H og Aarhus H.
 • Mange daglige afgange med enkelt skift i Hamburg

 • Rejs billigt til Neumünster fra 220 kr.*

 • Rejsetid fra Aarhus H og København H er ca. 4 timer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Neumünster er en by for dig, der vil have shopping, historiske seværdigheder og byliv samlet på ét sted. Med DSB kan du komme direkte til den nordtyske by, og når du planlægger rejsen i god tid, er der samtidig mange penge at spare. Du kan rejse med tog til Neumünster flere gange dagligt, og du finder attraktive afgangstider fra både København H og Aarhus H. Uanset om du skal på tur med vennegruppen eller afslappende weekend med familien, så kan du trygt læne dig tilbage og nyde turen, når du rejser med tog til Neumünster. 

Når du har børn med på turen, er det god oplevelse for alle at rejse med tog. Som forælder skal du nemlig ikke stresse over lange motorvejskøer og utålmodige børn på bagsædet. Med tog til Neumünster bliver togtid til kvalitetstid for alle, hvor I eksempelvis kan være sammen om et spil eller en god bog. At tage toget til Neumünster med børn er tilmed en helt gratis fornøjelse – i hvert fald for de mindste. En voksen kan nemlig tage op til fire børn under 15 år med på rejsen. 

Tag toget til Neumünster

Med tog til Neumünster kan du komme hurtigt frem, og i mellemtiden kan du nyde den smukke natur lige uden for dit vindue. Hos DSB har du mulighed for afslapning på turen, så du for alvor bliver klar til både at opleve både McArthurGlen Designer Outlet og Holsten-Galerie. Når du rejser til Neumünster i Tyskland, er der en masse at både se, høre og smage, men med DSB begynder den gode tur allerede i toget. Tager du toget til Neumünster, kan du se frem til et par afslappende rejsetimer med behagelige sæder og god benplads – uanset om du rejser morgen, middag eller aften.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din togrejse, kan du med fordel bestille din billet til DSB 1’. Når du rejser på 1. klasse, får du en ekstra komfortabel tur, og DSB 1’ er din garanti for ro på turen. Selvom du får adgang til både danske og tyske aviser, kaffe og lidt mere benplads, så koster det ikke en formue, når du vil have lidt ekstra ud af din rejse med DSB.

Neumünster – Oplevelser for både store og små

Da der nogle gange kan være sporarbejde i både Danmark og Tyskland, kan du med fordel tjekke din rejseplan inden afgang. Hvis der er ændringer i din rejse, vil det fremgå af planen, og derfor er det vigtigt at tjekke dine rejsetider, inden du tager afsted. Når du rejser med tog til Neumünster, kommer du hurtigt og bekvemt frem til tiden, så du kan nå at nyde den nordtyske by og dens mange seværdigheder.

Eksempelvis kan du opleve Technik Textilmuseum, der er et spændende museum med imponerende vævekunst, og hvor du samtidig kan blive klogere på tekstilets spændende historie. Hvis du er afsted med familien, kunne Tierpark Neumünster derimod være en oplagt attraktion for jer. Den zoologiske have en er nemlig en skøn oplevelse for både store og små, og så har parken både naturskønne områder og alverdens fascinerende dyr. Du kan også bare slentre rundt i byen, og lade de mange hyggelige gader overraske dig med alt fra skønne spisesteder til unikke shoppemuligheder. Bestil dine billetter til Neumünster i dag.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.