Mosel

Tag toget til Mosel

Mosel er en tysk region, der nok er mest kendt for sin smukke natur og fabelagtige vine. Hos DSB finder du flere rejser til eventyrlige Mosel, og vi tilbyder afgangstider fra både København H og Aarhus H flere gange dagligt.
 • Rejs billigt til Mosel fra 684 kr.*

 • 3-5 daglige afgange fra København H og Aarhus H

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Mosel er en tysk region, der nok er mest kendt for sin smukke natur og fabelagtige vine. Hos DSB finder du flere rejser til eventyrlige Mosel, og vi tilbyder afgangstider fra både København H og Aarhus H flere gange dagligt. Når du planlægger rejsen i god tid, er der samtidig mange penge at spare, og så kan du se frem til at bruge de ekstra penge på de mange skønne oplevelser og seværdigheder i Mosel. Rejser til Mosel er for både seniorparret og venindegruppen, der sætter pris på en afslappende oplevelse, og når du rejser med tog til Mosel, starter den gode tur allerede i toget.

I toget har du mulighed for at læne dig tilbage og nyde et par afstressende timer i togets komfortable sæder. Turen til Mosel i Tyskland er nemlig en naturskøn strækning, hvor du kommer helt tæt på billedskønne marker og uspolerede skove. Hvis du har børn med på turen, er det også en god oplevelse for alle at rejse med tog. Når du rejser til Mosel med tog, skal du ikke stresse over lange motorvejskøer og utålmodige børn på bagsædet. I toget har børn god plads til at tegne, spille og læse, og så føles køretiden ikke længere så uoverskuelig for spændte feriebørn. Som voksen kan du endda tage helt op til fire børn under 15 år med på rejsen.

Tag toget til Mosel

Hos DSB ønsker vi, at du altid kommer frem til tiden, så du kan nå at opleve alle de fortryllende områder i Mosel. Med de moderne højhastighedstog undgår du spildtid på rejsen, men skulle du beklageligvis alligevel blive mere end 60 minutter forsinket ved ankomst, kan du naturligvis benytte dig af vores DSB Udland Rejsegaranti. Når du rejser med tog i Danmark og Tyskland, kan du nogle gange opleve sporarbejde, og derfor er det vigtigt, at du altid tjekker dine rejsetider, inden du tager afsted. Skulle der være kommet ændringer i forbindelse med din rejse, vil det fremgå af din rejseplan – så hold løbende øje med detaljerne for din rejse.

Når du rejser til Mosel i Tyskland, kan du se frem til oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige. Hvis du også vil gøre lidt ekstra ud af din togrejse, kan du med fordel bestille en billet til DSB 1’. På 1. klasse får du nemlig en endnu mere komfortabel tur med både bredere sæder og mere benplads. Derudover er DSB 1’ din garanti for ro på rejsen, og så har du adgang til både danske og tyske aviser.

Mosel i Tyskland – En skøn oplevelse

Mosel er en region for livsnyderen. Her har du mulighed for at besøge nogle af de byer, som ligger her. Det er Trier, Cochem og Koblenz, hvor vi har flere afgange til fra København H og Aarhus H. I den fantastiske by har du mulighed for at opleve nogle af de største og mest elskede vine i Tyskland, og i området er der også rig mulighed for at køre ind på de lokale vingårde og nyde de velsmagende varer. Derudover er Mosel lig med et imponerende landskab og hyggelige småbyer, og så er der også ofte mere sol ved Mosel end i andre tyske regioner. Bestil din billet til Mosel, og se frem til en oplevelsesrig rejse.

Vi gør opmærksom på, at der udføres grænsekontrol på tog rejser fra Danmark til Tyskland. Derfor skal du huske at medbringe gyldigt pas, når du rejser til Mosel på ferie.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.