Falkenberg

Tag toget til Falkenberg

Når du rejser med DSB, finder du attraktive afgangstider fra både København H og Aarhus H, og så snart du ved, hvornår du skal rejse, kan du med fordel bestille din billet.
 • 6-7 daglige afgange fra København H og Aarhus H

 • Rejs billigt til Falkenberg fra 304 kr.*

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Rejsetid fra København H og Aarhus H er ca. 9 timer

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Falkenberg er en by i den tyske delstat Brandenburg, som ligger cirka 90 kilometer fra Berlin. Den tyske by tilbyder mange spændende oplevelser, og med flere daglige togafgange til Falkenberg kan du nemt og hurtigt komme til den idylliske by. Når du rejser med DSB, finder du attraktive afgangstider fra både København H og Aarhus H, og så snart du ved, hvornår du skal rejse, kan du med fordel bestille din billet. Når du bestiller din billet i god tid, kan der nemlig være mange penge at spare, og med Orange Europa kan du eksempelvis finde ekstra billige billetter. Derudover har du mulighed for at købe en international pladsbillet, der er din pladsgaranti under hele turen til Falkenberg.

Uanset om du skal på kærestetur eller afslappende familieweekend med børnene, starter den gode oplevelse allerede i toget. Her har du nemlig mulighed for at læne dig tilbage og nyde turen i fulde drag. Når du rejser med tog til Falkenberg, har du naturskønne områder lige uden for dit vindue, og du har tid til at forkæle dig selv med en god bog eller et par timer på øjet. Har du børn med på turen? Så husk, at du som voksen kan tage op til fire børn under 15 år med rejsen – helt gratis.

Tag tog til Falkenberg i Tyskland

Rejs med tog til Falkenberg og kom sikkert og bekvemt frem til destinationen. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din tur, kan du med fordel bestille en din billet til DSB 1’. Her får du danske og tyske aviser, friskbrygget kaffe og lidt bredere sæder. Når du bestiller billet til 1. klasse, har du tilmed garanti for fuldstændig ro på turen, og så er du for alvor klar til at opleve alt det skønne ved Falkenberg. Du har tilmed adgang til DSB 1’ Lounges, hvor der blandt andet er fri internet og mulighed for at arbejde.

Hos DSB undgår du spild- og ventetid, og vores højhastighedstog tager dig hurtigt til skønne Falkenberg i Tyskland. Rejsetiden er nemlig minimeret, når du rejser med tog til Falkenberg, og det tager ikke lang tid at komme til destinationen. Find din rejse og se din rejsetid. Nogle gange kan der dog være sporarbejde i både Danmark og Tyskland og dermed enkelte ændringer i din rejse. Derfor er det vigtigt, at du altid tjekker dine rejsetider, inden du tager afsted. Når du rejser med tog til Falkenberg, bestræber vi os altid på, at du kommer frem til tiden. Skulle uheldet alligevel være ude, kan du naturligvis benytte dig af vores DSB Udland Rejsegaranti, hvor du har mulighed for at få pengene tilbage – dog ikke på billetter købt i udlandet.

God tur til Falkenberg

Den gode tur til Falkenberg begynder med en togrejse med DSB – og når du ankommer, har du gode overnatningsmuligheder i form af hoteller og moderne værelser. Derudover er Falkenberg en by, der har meget at byde på for både store og små. Burg Falkenberg er eksempelvis et historisk sted, der byder på mange medrivende fortællinger, men også den idylliske natur vil med sikkerhed imponere de fleste. Byen har også en række af restauranter og caféer, der laver velsmagende retter til hele familien.

Når du rejser med tog til Falkenberg, skal du være opmærksom på, at du skal vise pas/billed-ID på din rejse. Der udføres nemlig grænsekontrol på togrejser fra Danmark til Tyskland, og derfor skal du huske at medbringe gyldigt pas på rejsen.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.