Bremen Lufthavn

Tag toget til Bremen Lufthavn

DSB tager dig direkte til Bremen Lufthavn, så du nemt og hurtigt kan tjekke ind på din videre rejse.
 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Op til 9 daglige afgange fra Aarhus H

 • Rejs billigt til Bremen Hovedbanegård fra 342 kr.* 

 • Tag sporvogn til Bremen Lufthavn fra Bremen Hovedbanegård

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Den gode oplevelse i lufthavnen starter med DSB. Vi sørger for, at du kommer komfortabelt frem til tiden, så du kan trygt læne dig tilbage og nyde togturen. Når du skal flyve fra Bremen Lufthavn, tager DSB dig til Bremen Hovedbanegård, hvorefter du skal skifte til en sporvogn. Sporvognen kører dig direkte til Bremen Lufthavnen, og den forlængede rejsetid er på under 20 minutter.

Der er flere fordele ved at rejse med toget til Bremen Lufthavn. Først og fremmest slipper du for myldretid og stressende motorvejskøer, ligesom du også undgår utålmodige børn på bagsædet. I toget er der god plads til børnene, hvor de både kan tegne, spille eller læse en god bog uden at bliver køresyge. Som voksen kan du endda ofte tage helt op til fire børn med på en gratis børnebillet – dog betaler børn, der rejser sammen med en voksen, stadig for en pladsbillet.

Når du rejser med DSB til Bremen Lufthavn, anbefaler vi, at du tager afsted i god tid. Herved slipper du får unødig stress i lufthavnen, og så har du også mulighed for at besøge de mange restauranter og gode shoppemuligheder, som Bremen Lufthavn tilbyder. DSB tager dig direkte til Bremen Lufthavn, så du nemt og hurtigt kan tjekke ind på din videre rejse. Med tog slipper du tilmed for at bruge tid og penge på en parkeringsplads, og bestiller du din togbillet i god tid, kan du også spare mange penge på vores Orange Europa billetter. 

Tog til Bremen Lufthavn

Du har gode muligheder for at komme til Bremen Lufthavn med DSB. Vi tilbyder afgange flere gange dagligt fra både København H og Aarhus H. Når du rejser i Danmark og Tyskland, er det særlig vigtigt at tjekke dine rejsetider inden afgang. Vi forbedrer og vedligeholder nemlig skinnerne løbende, og derfor kan du nogle gange opleve sporarbejde i forbindelse med din rejse. Derfor kan der i enkelte tilfælde være ændringer i din rejse, så hold godt øje med din rejseplan.

Under togturen til Bremen Lufthavn skal du dog kun holde øje med det fantastiske landskab, der er lige uden for dit vindue. På strækningen mellem Danmark og Tyskland kommer du helt tæt på naturen, og de mange uspolerede områder vil med sikkerhed imponere de fleste.

Med DSB 1’ kan du sætte prikken over i’et på din togrejse til Bremen Lufthavn. Her får du blandt andet en lidt bredere siddeplads, og så har du fri adgang til et stort udvalg af danske og tyske aviser. Når du rejser på 1. klasse, finder du også forkælelse i form af kaffe, te og kildevand, og så er en billet til DSB 1’ også din garanti for ro på rejsen.

Bremen Airport – bindeleddet mellem dig og nye oplevelser

Med vores moderne højhastighedstog kommer du hurtigt frem til din destination. Eksempelvis tager det kun omkring seks timer at komme fra København H til Bremen Hovedbanegård, og i mellemtiden kan du nyde nogle afslappende timer på en af de behagelige siddepladser. Bestil din billet til Bremen Hovedbanegård og videre til Bremen Lufthavn i dag, og se frem til en god rejse med DSB.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.