Berlin Lufthavn

Tag toget til Berlin Schönefeld Airport

Tag med DSB ned gennem Danmark og Tyskland. Vi tilbyder tog til Berlin Schönefeld Airport flere gange dagligt, og du bestemmer selv, om du vil rejse fra København H eller Aarhus H.
 • Flere daglige afgange fra København og Aarhus 

 • Billige billetter fra 304 kr.* 

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Billig opgradering til 1. klasse

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

DSB er din kvalitetsbevidste rejsepartner, når du skal på ferie. Her får du nemlig komfortable siddepladser og god benplads, og så kan du trygt læne dig tilbage og nyde udsigten ned gennem Danmark og Tyskland. Vi tilbyder tog til Berlin Schönefeld Airport flere gange dagligt, og du bestemmer selv, om du vil rejse fra København H eller Aarhus H.

For at få mest mulig glæde ud af din rejse anbefaler vi, at du tager afsted i god tid, så du undgår unødig stress i lufthavnen. Når du rejser med tog til lufthavnen, ankommer du direkte til terminalerne, så du nemt og hurtigt kan fortsætte din videre rejse. Samtidig sparer du tid og penge på en parkeringsplads, når du rejser med tog til lufthavnen, og så kan du i stedet bruge pengene på sjovere ting på rejsen.

Hvis du bestiller din billet til Berlin Schönefeld Airport i god tid, er der endnu flere penge at spare. Orange Europa er eksempelvis din billige billet til rejser i Europa, og du kan med fordel tilkøbe en international pladsbillet, der er din garanti for at sidde det samme sted under hele turen. Har du børn med på ferien, bliver det en endnu større fornøjelse at tage toget med DSB. Som voksen kan du nemlig ofte tage helt op til fire børn med på en gratis børnebillet – dog gælder dette ikke for de fleste billetter til nattog. 

Tog til Berlin Lufthavn

Når din flyafgang er fra en lufthavn i Berlin, starter den gode rejse allerede i toget. Uanset om du tager toget fra København H eller Aarhus H, gør DSB rejsen nemmere for dig. Du undgår stressende motorvejskøer, og så sørger vores moderne højhastighedstog for, at det ikke tager lang tid at komme til Tyskland. Eksempelvis tager det kun mellem seks og syv timer at komme med toget til Berlin, og i mellemtiden har du mulighed for at nyde en afslappende tur.

Med udsigten til naturskønne områder på strækningen ned gennem Danmark og Tyskland kan du se frem til at komme helt tæt på naturen. Her har du plads til at fordybe dig i en god bog eller avis, ligesom du også kan tage din yndlingsmusik i ørene og lade de mentale batterier op.

Hvis du vil have garanteret ro på din togrejse til Berlin Lufthavn, kan du med fordel bestille en billet til DSB 1’. Når du rejser på 1. klasse, befinder du dig nemlig i en stillezone, og samtidig har du fri adgang til et bredt udvalg af dagens aviser. På DSB 1’ finder du også lidt godt til ganen i form af kildevand, te og kaffe, og så kan du benytte dig af vores DSB 1’ Lounge, når du befinder dig på stationen i Aarhus eller København. Her kan du gøre rejsetid til arbejdstid, da du har fri internet og mulighed for at booke vores lækre mødelokaler med plads til op til 12 personer.

Berlin Airport – rejser til hele verden

Med DSB får du tog til tiden, og vi gør altid vores bedste, så du får den bedste rejseoplevelse – både på din ud- og hjemrejse til lufthavnen. Berlin Schönefeld Airport er en international lufthavn med rejsedestinationer over det meste af verden, og derudover finder du også en lang række eksklusive restauranter og shoppemuligheder, når du rejser fra den tyske hovedstads lufthavn. Bestil din billet til Berlin Lufthavn, og se frem til en god rejse.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.