Salg af Interrail er lukket på dsb.dk

Salget er Interrail er desværre midlertidigt lukket på dsb.dk. 

Hvis du har spørgsmål eller vil købe Interrail, kan du ringe til os på 70 13 14 18

Udforsk Europa med DSB Interrail - Rejs til én fast pris

Er du nysgerrig på, hvad Europa har at tilbyde? Og foretrækker du en fleksibel rejse med masser af oplevelser, socialt samvær og en pris, der er til at betale? Så er Interrail det oplagte bud. Hér får du mulighed for at kombinere strand, byliv og naturoplevelser - og så er det helt op til dig, hvor længe eventyret skal vare!

Fordele

 • Fleksibelt – du bestemmer selv, hvornår og hvortil du vil rejse
 • Socialt – masser af muligheder for at møde andre rejsende
 • Billig rejsetype – vil du rejse langt eller i flere lande, er Interrail ofte din billigste løsning

 

Udforsk Europa med Interrail

Giv dig selv eller dem du holder af en oplevelse for livet. Book din Interrail tur og få en uforglemmelig rejse gennem Europa. Turen starter i toget, og du bestemmer helt selv, hvordan din tur skal sammensættes – det er kun fantasien som sætter grænserne.

God tur!

Interrail ruter

Hvilken del af Europa vil du opleve? Med DSB Interrail har du mulighed for både at sige ja til det pulserende byliv i Syd og Vest og den storslåede natur i Nord og Øst.

Se vores ruter her:

Togrejse i Vesteuropa

Drømmer du om at opleve lande som Italien, Frankrig eller Tyskland helt tæt på? Så kan en Interrail-rejse i Vesteuropa være det helt rigtige for dig.

Spørgsmål og svar

 • Et pass, der ikke er valideret, og et pass, der er indleveret til salgsstedet før første gyldighedsdag, tilbagebetales helt*. 

  Et pass, der indleveres til salgsstedet efter 1. gyldighedsdag, kan kun tilbagebetales, hvis en ansat ved jernbanen har forsynet det med et stempel med teksten "UNUSED" på bagsiden før første gyldighedsdag. Passets pris tilbagebetales fradraget et ekspeditions gebyr, der ikke må overstige 15 % af prisen. I alle andre tilfælde (fx tab, tyveri, delvis benyttelse) er pass-indehaveren ikke berettiget til nogen tilbagebetaling eller erstatning. Anmodningen om tilbagebetaling skal ske inden 1 måned efter sidste gyldighedsdag.

  *Gælder ikke for Interrail-billetter købt med rabat i kampagneperioder. Pass købt med rabat kan ikke byttes eller refunderes. Hvis du har fået nyt navn eller nyt pas, så kontakt DSB Kundecenter Udland. De vil kunne hjælpe dig med et nyt Interrail Pass. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale differencen mellem det Interrail Pass, du har købt i udsalgsperioden, og det et Interrail Pass koster på ombytningstidspunktet.

  Læs mere i Rejsebetingelser for Interrail

 • Interrail gælder ikke som pladsbillet. På nogle tog skal du derfor reservere plads og betale pladsbillet. Den nemmeste måde at reservere plads i tog i Europa er ved at henvende sig på stationen undervejs i det/de lande, du rejser til. Der findes forskellige regler for reservationer afhængigt af landet.

  Vær opmærksom på, at nogle tog kun kan reserveres på stationen i det land, hvor toget kører. Dette er ofte tilfældet for franske, spanske og portugisiske tog.

   

 • Ja, du skal have dit pas eller andet anerkendt identifikationsdokument (ingen kopier accepteres) med, når du rejser på Interrail – både for at kunne bevise dit statsborgerskab, og fordi dit pasnummer optræder på dit Interrail Pass.

  Dit Interrail Pass er personligt, ikke-overførbar og kun gyldig ved fremvisning af et pas eller andet anerkendt identifikationsdokument. Du skal fremvise det ID-dokument i toget, som er angivet i Interrail Passet.

   

 • Børn rejser gratis (bortset fra pladsbilletter og tillæg), når de rejser sammen med en voksen, og de endnu ikke er fyldt 12 år. Der kan maksimalt rejse to børn gratis sammen med en voksen. Hvert barn skal have sit eget Interrail Pass. For Global Pass gælder, at børn under 12 år, der rejser alene eller ikke kan rejse gratis sammen med en voksen, skal betale prisen for "Ung til og med 27".

 • Interrail-passet gælder til nogle færgeforbindelser mellem Grækenland og Italien. Andre færgeforbindelser eller private jernbaner tilbyder en rabat, hvis du har et Interrail Pass. Det kan du læse mere om på Interrails internationale side. 

 • Du kan rejse i følgende 31 lande med et Interrail Global Pass:

  Belgien, Bosnien og Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland/Nordirland, Italien, Kroatien, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

  Du kan også benytte færgeselskabet Attica Group, der sejler på visse strækninger mellem Italien og Grækenland. Du skal dog regne med at betale et tillæg i højsæsonen.

 • Hvis du rejser med et Interrail Global Flexi Pass (der gælder i et specifikt antal rejsedage over en valgt rejseperiode), skal du huske at "aktivere" dine rejsedage. Inden du begynder en rejsedag, noterer du dato og destination for den pågældende rejse i din rejsekalender ("Travel Diary"). Husk at bruge sort eller blå blæk (ingen blyant!).
  Hvis du rejser med et kontinuerligt Interrail Global Pass (der gælder samtlige dage i en valgt rejseperiode), behøver du ikke at aktivere dine rejsedage.