Pendlerkort (9 zoner og mere) på Sjælland og Øerne, barn

Et pendlerkort, som mange også kalder månedskort, er et personligt kort til tog, bus og metro

Pendlerkort (9 zoner og mere) på Sjælland, Lolland, Falster og Møn til børn

Til dig, der:

  • Er 12-15 år (inkl.)

  • Er under 12 år og rejser alene eller sammen med en voksen/ung/pensionist, der allerede har 2 andre børn under 12 år med på sin billet

  • Rejser i Hovedstadsområdet

  • Rejser mere end 3 gange t/r om ugen 

Fordele:

  • Rabat til dig, der rejser meget

  • Tryghed med en fast pris hver måned

  • Altid gyldig billet, uanset hvor meget du rejser

  • Ét kort til tog, bus og metro i Hovedstadsområdet 

Pendlerkort til Sjælland, Lolland, Falster og Møn

Du kan købe dit Pendlerkort til 9 eller flere zoner til rejser lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Kortet gælder mellem 2 faste destinationer (fx mellem København og Næstved) og du kan køre med tog, bus og metro af de mest naturlige rejseveje mellem de 2 steder. Du kan selv vælge, hvor længe det skal gælde – fra 30 til 60 dage. 

Du kan købe dit Pendlerkort til DSB Standard eller DSB 1'.

Sådan køber du dit Pendlerkort:

Du kan købe dit pendlerkort på 2 måder:

Sådan fornyer du dit Pendlerkort:

Du kan forny dit Mobilpendlerkort direkte i din app ved få klik. Du får en påmindelse, når kortet er ved at udløbe, og kan selv vælge om du vil forlænge med 30 dage fra den første hverdag efter det er udløbet, eller selv vil vælge periode (på 30-60 dage). Vær opmærksom på, at du skal taste dine forældres betalingskortoplysninger første gang, så kan du senere forny dit kort med få klik. Kortet kan sikres med en valgfri kode, så det evt. kun er en voksen, der kan forny kortet. 

Du har i dag Pendlerkort på pap, men skal have et Mobilpendlerkort: Du skal købe et Mobilpendlerkort direkte i din app ved få klik og selv vil vælge periode (på 30-60 dage). Vær opmærksom på, at du skal taste dine forældres betalingskortoplysninger første gang, så kan du senere forny dit kort med få klik. Kortet kan sikres med en valgfri kode, så det evt. kun er en voksen, der kan forny kortet. Klik her for at se, hvordan du ændrer stamkortoplysninger.

Zoner lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn

LUK

Ved valg af zoner skal de være sammenhængende, dvs. de skal have grænser mod hinanden for, at Pendlerkortet er gyldigt. Et hjørne er også en grænse. Det betyder f.eks. at zone 51 og 60 er sammenhængende ligesom zone 51 og 41.

Zonekort Sjælland 2019
Se zonekort for Sjælland, Lolland, Falster og Møn som pdf i en ny fane

Køb dit Pendlerkort på din mobil

Køb dit Pendlerkort direkte i DSB app
Køb Pendlerkort på iPhone
Køb Pendlerkort på Android

Spørgsmål og svar