Belgien

Tag toget til Belgien - finde billige billetter til Bruxelles, Liége eller Antwerpen

Tag toget til Belgien - find billige billetter til Bruxelles, Liége eller Antwerpen

 • Daglige afgange til Bruxelles, Liége og Antwerpen

 • Få billige billetter med Orange Europa*

 • Kom til Bruxelles fra København H eller Aarhus på ca. 12 timer

 • Hurtig vidererejse med tog til flere europæiske storbyer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Flere daglige afgange til Belgien

Du har mulighed for at vælge mellem flere daglige afgange hver dag med toget til Belgien fra både Jylland og Sjælland. De hurtigste afgange fra både København og Aarhus med færrest skift finder du dog om morgenen, hvor du er fremme ca. 12 timer senere.

Find din togrejse til Belgien

Billige billetter til Bruxelles, Liége eller Antwerpen

Der er flere forskellige faktorer såsom rejsedag og vogntype, der har indflydelse på prisen af din togbillet. Jo mere fleksibel du er, jo billigere billetter kan du finde. Hvis du finder ledige Orange Europa-billetter til Belgien, kan du fx rejse til Bruxelles fra 608 kr. Som voksen har du samtidig mulighed for at medbringe op til to børn eller børnebørn under 15 år med gratis.

Hurtig vidererejse med tog til flere europæiske storbyer

Belgien ligger centralt i hjertet af Europa, hvorfor landet - og i særdeleshed Bruxelles - er hurtig og nem at rejse videre fra, hvis du vil besøge andre europæiske storbyer. Du kan rejse videre med højhastighedstog til bl.a. London, Lille, Køln, Frankfurt, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf og Paris, og i flere tilfælde er rejsen betragteligt hurtigere med tog end med fly. 

Bruxelles – Europas pulserende hovedstad

Hovedsæde for NATO og EU, hjemsted for noget af verdens bedste øl, chokolade og vafler – og så en lille tissende drengestatue. Bruxelles’ vartegn og kendetegn er lige så forskelligartede som byen selv. Den belgiske hovedstad er sand europæisk smeltedigel, hvor embedsmænd, ølturister, fastboende udlændinge og afrikanske efterkommere er med til at præge bybilledet og gøre byen til en pulserende metropol.

Læs mere om Bruxelles

Liége – meget mere end cykelløb

De fleste danskere kender nok hovedsageligt Liége for det legendariske cykelløb, forårsklassikeren Liége-Bastogne-Liége. Men den vallonske by ved floden Maas har meget mere at byde på. I det centrale Liége er der flotte, gamle bygninger som den gotiske St. Paul-katedral eller operahuset Opéra Royal de Wallonie, ligesom du finder et væld af markeder, restauranter, cafeer, bistroer og barer.

Læs mere om Liége

Mad og mode i Antwerpen

Antwerpen er Belgiens næststørste by og måske landets vigtigste handelscenter med et rigt handelsliv, der er opstået pga. havnen, som er Belgiens største. Derudover har handlen med diamanter også spillet en væsentlig rolle i byens udvikling. I dag er byen også blevet et yndet turistmål blandt shoppere og mad-entusiaster, da Antwerpen er blevet en førende mad- og modeby.

Læs mere om Antwerpen

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejseplan. Derfor anbefaler vi, at du tjekker rejsetider, før du tager af sted.

 • Indtast fra- og til destinationerne og afgangsdato og -tid
 • Klik 'Find rejse og pris'
 • Vælg den afgang du har købt billet til
 • Klik på 'Rejseinformation'

Find din rejseplan

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

Populære byer i Belgien