Schweiz

Tag toget til Schweiz - find billetter til Basel, Geneve, Bern eller Zürich

Tag toget til fx Basel, Geneve, Bern eller Zürich

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Daglige afgange til Basel, Geneve, Bern eller Zürich

 • Billige billetter med Orange Europa fra 639 kr. til Zürich og Basel fra 601 kr.*

 • Oplev de smukke landskaber på din rejse

 • Tag nattoget, spar en overnatning og kom veludhvilet frem

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Find billige billetter til Basel, Geneve, Bern eller Zürich

Prisen på din togbillet til Schweiz afhænger både af destinationen, rejsetidspunktet og billettypen. Hvis du bestiller i god tid, kan du få fingre i en Orange Europa-billet, som giver mulighed for store rabatter på almindelige dagsrejser, mens du med en DSB Orange SparNight-billet får kan opnå rabat på Nightjet-forbindelser fra Hamburg.
Ved rejser fra og til Danmark kan du bestille din rejse 92 dage før afgang. Ønsker du kun at bestille en billet til nattoget, kan du booke 180 dage før afrejse på telefon 70 13 14 18.

Find din togbillet

Spar en overnatning – kom veludhvilet frem med nattoget

Den mest komfortable måde at rejse med tog til Schweiz er med nattoget, hvor du kører fra Aarhus eller København med dagtoget til Hamburg, og her skifter til Nightjet, som kører direkte til Zürich. Så ankommer du frisk og veludhvilet næste morgen og er klar til oplevelserne. Du kan alternativt også rejse fra Danmark om morgenen og være fremme samme aften med blot et enkelt skifte i Hamburg undervejs.

Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for at bestille din rejse med nattog

Tag børnene med gratis eller med stor rabat

Som voksen kan du ofte tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog, hvorfor du skal være særlig opmærksom på dette, når du bestiller. Husk samtidig, at børn, der optager eget sæde, skal betale for en pladsbillet.

Se rejsebetingelser

Rejs på førsteklasses sovevogn

Forkæl dig selv og rejs i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet. Rejs 2 sammen eller bestil en single kupé. Sov med dyne og dejlig hovedpude og nyd din morgenmad i kupeen. Så er du frisk og klar til sightseeing ved ankomst. Ring 70 13 14 18 og hør nærmere.

Smuk arkitektur og en overflod af luksus i Zürich

Tag toget direkte til den største by i Schweiz. Her bliver du mødt af smuk arkitektur og en overflod af butikker – mange af dem med de lækreste luksusvarer. Hop på en tilfældig sporvogn, og oplev byens hyggelige centrum uden at få ømme fødder. Husk at stå af ved et af de fine konditorier, hvor de serverer varm chokolade og kage i verdensklasse. 

Læs mere om Zürich

Find din billet til Zürich

Geneve – verdens mindste metropol

Geneve er den mindste storby i verden. Besøg det europæiske hovedsæde for De Forenede Nationer, oplev den mindste af verdens metropoler og internationale mødesteder. Gå på opdagelse i de elegante butikker, livlige gade og gyder i den gamle del af byen og kør en tur i panoramatog til Montreux. Geneve er en lille storby omgivet af uberørt natur og betagende landskab.

Læs mere om Genéve

Find din billet til Genéve

Bern – den pulserende hovedstad

I den Schweiziske forbundshovedstad, Bern, blander storbyens puls sig med den velbevarede bykerne fra middelalderen – som er med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Du finder bl.a. kilometerlange butiksarkader og små markeder med kunst og håndværk fra hele landet. Besøg også den smukke rosenhave, der er som skabt til tænksomme stunder.

Læs mere om Bern

Find din billet til Bern

Basel – kunstens mekka

Tag toget direkte til kunstens mekka i Schweiz - Basel. Med hele 40 museer at byde på, er der virkelig noget at komme efter. Når du er mæt af indtryk, finder du let en hyggelig restaurant, hvor du kan hvile fødderne og tanke op, inden du bevæger dig ud på en slentretur langs med Rhinen - eller går i Basel Zoo, som hører til blandt verdens bedste.

Læs mere om Basel

Find din rejse til Basel

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejseplan. Derfor anbefaler vi, at du tjekker rejsetider, før du tager af sted.

 • Indtast fra- og til destinationerne og afgangsdato og -tid
 • Klik 'Find rejse og pris'
 • Vælg den afgang du har købt billet til
 • Klik på 'Rejseinformation'

Find din rejseplan

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

De mest populære byer i Schweiz