Italien

Tog lige til oplevelsen - fx Venedig eller Milano

Togrejse til Italien

Vær opmærksom på:

 • Tjek altid om der er sket ændringer i din rejseplan, før du tager af sted

Fordele:

 • Oplev de smukke svenske og norske landskaber

 • Tag nattoget, spar en overnatning og kom veludhvilet frem

Begrænsninger:

 • Du kan tidligst bestille din billet til dagtoget 92 dage inden rejsen. Ring 70 13 14 18. 

Vælg billet efter behov

Prisen på din billet afhænger bl.a. af vogntype, og hvilke dage du rejser. Du kan være heldig at få en billig Orange Europa billet, hvis du bestiller i god tid. Vælg mellem standard og 1. klasse eller nattog. Du kan tage toget til Hamburg og skifte her til nattog mod München. Fra München afgår der 5 gange dagligt tog til Brixen, Bozen, Trento, Rovereto og Verona, via Kufstein–Innsbruck–Brenner. Toget forbinder til Milano, og et togsæt fortsætter til Venedig.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Du kan bestille din billet til Italien hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8:00-18:00, samt lørdag og søndag fra 8:00-15:00. Eller du kan købe den direkte i DSB Salg & Service Udland på stationerne. 

Udvalgte destinationer i Italien

Bemærk, at vi kun tilbyder rejse til destinationer i Norditalien med udvalgte togforbindelser.

Venedig

Udforsk de eventyrlige øer i bydelen Cannaregio, de smalle gyder i Castello, kunsten i bydelen Dorsoduro, markeder og Rialtobroen i San Polo og Santa Croce og selve hjertet i Venedig: San Marco-kvarteret. Venedig er en storby med karakter, charme og autenticitet.

Milano

Her kan du få en weekend med fornøjelser døgnet rundt og ultrahip shopping. Milano er også en stor messeby, der uanset rejseformål byder på kunst, opera og historisk og arkitektonisk kultur i det tidligere hertugdømme Sforzas by. En fodboldkamp er et must, også for ikke fodboldfans, i byen med både Inters og Milans hjemmebane. 

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejse. Derfor anbefaler vi, at du tjekker din rejseplan igen inden afrejsen.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity og InterCityExpress togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Kastrup, Odense eller Aarhus H.

 • Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  *Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.