Italien

Toget til Italien – fx Venedig, Milano eller Verona

Tag toget til Italien

 • Daglige afgange til bl.a. Venedig, Milano og Verona

 • Rejs fx fra Aarhus til Milano på omkring 21 timer

 • Spar en overnatning med nattoget

 • En smuk tur over alperne med ekstra benplads

Mange daglige afgange til Italien – også om natten

Du kan finde et væld af afgange hver eneste dag, når du rejser med toget til Italien. Vi anbefaler, at du tager en afgang enten morgen eller formiddag, hvis du vil have færrest skift. Det er også her, at du får kortest transporttid. Så er du frisk og klar til Italiens mange vidundere. Ved rejser fra og til Danmark kan du bestille din rejse 92 dage før afgang. Ønsker du kun at bestille en billet til nattoget, kan du booke 180 dage før afrejse på telefon 70 13 14 18.

Ring til DSB Kundecenter på 70 13 14 18 for at høre mere

Nattoget sparer dig for en overnatning ud og hjem

Du har mulighed for at stige om bord på nattoget i München og videre til Italien. På den måde kan du både spare en overnatning samt ankomme frisk og veludhvilet til din destination. Sovevognene har brede senge med gode madrasser. Du får en god nats søvn med de behagelige dyner og puder, mens du rejser. 

Bestil din rejse med nattog ved DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18

Kør med de moderne og komfortable højhastighedstog

På mange af afgangene til Italien kan du på turen, eller dele af den, rejse med moderne højhastighedstog. De har bl.a. gratis 4G-internet, spisevogn og ekstra komfortable sæder med god benplads. De moderne højhastighedstog sørger for, at du kommer komfortabelt og hurtigt frem.

Nyd udsigten på rejsen tværs over alperne

Det er ikke en normal togtur, du kommer på, når du tager toget til Italien. Du rejser nemlig tværs igennem Europa samt over de smukke Alper. Du kan sidde i de behagelige sæder og nyde udsigten, mens toget bestiger de høje bjerge. Togturen er i sig selv en oplevelse. 

Venedig – en storby på vandet

Det er en helt unik by, du kommer til at opleve, når du besøger Venedig. Størstedelen af byen er nemlig bygget på pæle i vandet ved lagunen. Den verdenskendte by opleves bedst i en af de mange hyggelige gondoler, som let glider gennem de utallige kanaler. Du kan se mange af byens vartegn, når du bevæger dig igennem kanalerne. Rezzonico-palæet er eksempelvis et imponerende syn fra vandet.

Hvis du vil have den bedste udsigt over byen, skal du en tur i Campanile di San Marco – Markuskirkens klokketårn. Derfra kan du rigtig se, hvordan Canal Grande snor sig gennem byen. 

Læs mere om Venedig

Gå i Leonardo da Vincis fodspor i Milano

Milano er en by, som byder på så mange oplevelser, at du ikke kan nå det hele på én tur. Leonardo da Vinci boede 20 år i byen, og du kan gå i hans fodspor, når du besøger Milano. Navigli er bestemt også et besøg værd. Kvarteret er et kunstnerisk mekka, hvor du finder en masse spændende kunst og lokalt håndværk.

Teatro alla Scala imponerer på flere måder. Du kan opleve nogle af de største operaer og fremragende teaterstykker, samtidig med at du nyder den imponerende bygning. Om aftenen og eftermiddagen kan du dykke ned i det lækre milanesiske madunivers. Nyd evt. også den verdenskendte cocktail, Negroni, på Bar Bassi.

Læs mere om Milano

Verona er et overflødighedshorn af oplevelser

Selvom Verona kun er den tredjestørste by i Norditalien, er byen den mest velbesøgte i området. Én af grundene til dette er bl.a., at hele byen er på UNESCOs Verdensarvsliste. Den er spækket med gamle vartegn og seværdigheder. Du kan finde tydelig præg fra eksempelvis Romertiden og Middelalderen i hele byen.

Er du også til kunst og kultur, har byen et enormt rigt kulturliv. Du finder bl.a. hyggelige markeder, spændende shows og smuk kunst. Det er ikke uden grund, at Shakespeare placerede et af sine stykker i byen. Der ligger mange gode oplevelser og venter på dig i Verona.

Læs mere om Verona

Bologna - hovedstaden i Emilia-Romagna

Bologna er hovedstad i Emilia Romagna regionen, og her kan du spise guddommeligt i smukke omgivelser. Oplev byens mange arkitektoniske seværdigheder eller tag en tur gennem de lange arkader med butikker og cafeer.

Læs mere om Bologna

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

Populære rejsemål i Norditalien