Holland

Tag toget til Holland - vi har afgange til fx Amsterdam, Rotterdam og Haag

Tag toget til fx Amsterdam, Utrecht, Rotterdam eller Haag

 • Daglige afgange til fx Amsterdam, Rotterdam og Haag

 • Billige billetter med Orange Europa – rejs fx til Amsterdam fra 456 kr.*

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Rejsetid fra enten København H eller Aarhus på lidt under 11 timer

 • Kom nemt og hurtigt videre til andre europæiske storbyer

 • Rejs fra centrum til centrum med masser af plads til at nyde turen

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Find daglige afgange til flere hollandske storbyer

Uanset hvilken ugedag, du ønsker at rejse på, kan du komme med toget til Holland. Vi tilbyder hver dag flere togafgange til de største hollandske byer som Amsterdam, Rotterdam og Haag. Det bedste tidspunkt at rejse på er som regel om morgenen eller formiddagen, hvor du finder de hurtigste afgange med færrest togskift undervejs.

Find din togrejse

Kom til Amsterdam, Rotterdam og Haag med op til 40% rabat

Du kan vælge mellem flere forskellige billettyper, når du tager toget til Holland. Ud over de almindelige billetter, kaldet Europa Flex, hvor du kan vælge mellem 1. og 2. klasse, som kan ændres og tilbagebetales uden gebyr, indtil dagen før afrejse, kan du også få fingre i ekstra billige billetter. Med Orange Europa kan du opnå store rabatter og samtidig tage op til fire af dine egne børn eller børnebørn under 15 år med gratis.

Se rejsebetingelser

Rejs nemt og hurtigt videre til andre europæiske storbyer

Fra Holland kan du hurtigt og nemt rejse videre ud i Europa, hvis du vil besøge andre europæiske storbyer. Både Amsterdam, Rotterdam og Haag er alle godt forbundet til det europæiske jernbanenetværk med højhastighedstog, der afgår op til flere gange i timen med retning mod udvalgte destinationer. Tag eksempelvis toget fra Amsterdam til enten Bruxelles eller Düsseldorf på omkring 2 timer eller til Köln på godt 3 timer.

Rejs komfortabelt fra centrum til centrum

Når du tager toget til Holland, rejser du fra bymidte til bymidte. Alle togstationer ligger centralt placeret midt i byerne, hvorfor du ikke skal bruge tid og kræfter på at finde frem til centrum. Derudover er selve togrejsen til Holland også en behagelig oplevelse, da du kører med moderne hurtigtog, som både byder på komfortable sæder, god benplads, lavt støjniveau og gode faciliteter for bl.a. børnefamilier.

Kanaler, kunstmuseer og krigshistorie i Amsterdam

Hollands hovedstad er byen med de mange broer og kanaler, kendt for alt fra Rembrandt til Red Light District. Netop diversiteten er Amsterdams store charme og gør, at byen har noget at byde på for enhver smag. Du kan få din kulturelle appetit stillet med museer i verdensklasse som Van Gogh-museet, Rijks-museet med Rembrandts største værker og Anne Franks hus, du kan også vælge at udforske de mange kanaler og de hyggelige kanalhuse – enten til lands eller vands, mens der også er de mere kulørte attraktioner i byens natteliv.

Læs mere om Amsterdam

Arkitektoniske perler og historiske vartegn i Rotterdam

Havnen i Rotterdam er blandt de største i verden og har i århundreder været byens nerve, hvorfor Hollands næststørste by er blevet et stort økonomisk og handelsmæssigt centrum. Det kommer blandt andet til udtryk i det rige udvalg af spændende arkitektoniske perler og historiske vartegn, og som tidligere europæisk kulturhovedstad er de mange kulturudbud og museer også kendetegn for byen.

Læs mere om Rotterdam

Strand- og storbyferie i regeringsbyen Haag

I Hollands regeringsby er bybilledet præget af både ældre regeringsbygninger fra middelalderen og pompøse bygninger i renæssance- og barokstil, der står side om side med moderne skyskrabere, som huser ministerier og embedsmænd. Ud over et stort udvalg af museer og andre kulturelle attraktioner, udmærker byen sig også ved flere forlystelsesparker og sin flotte badestrand, som ligger blot få kilometer fra centrum.

Læs mere om Haag

Find og bestil din billet til udlandet

Du kan finde og købe din billet til udlandet online

Find og køb billet

Eller hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 8-15. Du kan også købe din billet i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejseplan. Derfor anbefaler vi, at du tjekker rejsetider, før du tager af sted.

 • Indtast fra- og til destinationerne og afgangsdato og -tid
 • Klik 'Find rejse og pris'
 • Vælg den afgang du har købt billet til
 • Klik på 'Rejseinformation'

Find din rejseplan

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

Populære rejsemål i Holland