Frankrig

Tag toget til Frankrig - daglige afgange til Paris

Tag toget til Paris:

 • Daglige afgange til Paris – byernes by

 • Rejs til Paris på lidt over 13 timer fra Aarhus

 • Smukke landskaber, ekstra komfort og god benplads

Daglige afgange til Frankrig

Der er forskellige afgange til Paris fra Danmark og du kan vælge lige præcis den afgang, som passer bedst til dine øvrige rejseplaner. Hvis du gerne vil have kortest transporttid og færrest skift, anbefaler vi, at du tager afgangen om morgenen med kun to skift. Du kan bestille din billet 92 dage, inden du rejser – nemt og overskueligt.

Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for flere informationer

Nyd den flotte tur gennem Europa

Toget sørger ikke bare for, at du kommer frisk og veludhvilet frem til din destination. Det snor sig nemlig igennem en masse lande og smukke landskaber imens. Du kan følge med fra første parket, mens du sidder godt i dit sæde. Du kommer gennem store travle metropoler og små hyggelige landsbyer. Turen til Frankrig med toget er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.

Få en uforglemmelig ferie i Paris

Paris har mange vartegn, som er kendt i hele verden. Blandt andet står Eiffeltårnet som et symbol på selve byen. Du kan nemt spotte tårnet langt væk fra, da det skyder højt op over byen. Start eventuelt dit besøg i byen med en dejlig tur op i tårnet – her kan du virkelig se de mange muligheder, Paris har at byde på. En tur i Eiffeltårnet om morgenen, Louvre om middagen og Notre Dame om aftenen er et eksempel på en hyggelig dag. En sejltur på Seinen er også fantastisk – ideelt hvis man vil kombinere afslapning og sightseeing. Sacre Coeur, de to triumfbuer, Picasso-museet og Pantheon er bestemt også et besøg værd.

Læs mere om Paris 

En dag med masser af kultur, hygge og shopping

Der er noget for enhver i Paris. Du kan slentre rundt på byens mange hyggelige gader, og nyde en croissant og kop kaffe på en hyggelig bistro. Du kan også dykke ned i Paris’ spændende historie, når du besøger de mange vartegn. En god dag kunne eventuelt starte ved Versailles. Herefter går turen forbi Le Marais-kvarteret, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Dagen sluttes af med en vinsmagning på Les Caves du Louvre. Om aftenen kan du tage en tur op på udkigsdækket i Montparnasse-tårnet. Her får du en exceptionel god udsigt over byen – den er især smuk ved solnedgang.  

Læs mere om Paris

Tag en hurtig smuttur til London

Du kan kombinere din tur til den franske hovedstad med et besøg i den engelske. Der kører nemlig mange højhastighedstog mellem Paris og London, og turen tager kun lidt over to timer. Det betyder, at du nemt kan opleve lidt af Londons magi i løbet af din ferie i Paris. Det er nemt at komme til og fra togstationerne i begge byer, da der er adgang til metro i begge stationer. Du kan altså få en miniferie i en anden storby, mens du holder ferie i byernes by.

Læs mere om London

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.