London

Tag toget til London

 • Nemt og hurtigt fra centrum til centrum

 • Rejs med et moderne højhastighedstog

Fra centrum til centrum – lige til døren

Du stiger på i centrum, og du stiger af i centrum. Nemmere bliver det ikke – heller ikke på hjemrejsen. Når du rejser med toget, ankommer du nemlig midt i London. Når du har afleveret kufferten på hotellet, er det bare et spørgsmål om, hvad du vil se først.  

Du kan bestille din billet til London hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18

Med højhastighedstoget under Kanalen

Den sidste del af rejsen foregår med Eurostars højhastighedstog. De lynhurtige tog har en topfart på omkring 320 kilometer i timen. Turen mod Kanalen foregår langs vandet samt gennem unikke landskaber. Så sæt dig tilbage i sædet, og nyd udsigten samt den ekstra benplads. 

Tid og plads til både shopping og oplevelser

I London er der en masse spændende vartegn, museer og meget andet, som du kan opleve. Meget ligger også tæt på hinanden. Du kan eksempelvis sagtens kombinere Tower Bridge, London Eye og Buckingham Palace på én eftermiddag. Du kan evt. se dem efter en god shoppetur på Oxford Street. 

Oplev det hele og mere til med London Pass

Der er rigtig meget at se og opleve i London. Hvis du virkelig vil udnytte din tid i byen, kan det anbefales at købe et London Pass. Med det i hånden får du eksempelvis rabatter og fri adgang til mange ting. Du kan også hoppe af og på sightseeing-busserne med over 60 stop i hele byen.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Københavns Lufthavn (CPH Airport), Odense eller Aarhus H.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.