DSB Orange, barn

Billige billetter til børn mellem 12-15 år, der rejser med DSB. Fx Aarhus - København fra 65 kr.

Orange

Til dig, der:

 • Rejser over Storebælt og visse rejser øst og vest for Storebælt

 • Har mulighed for at rejse uden for de meget populære tidspunkter på dagen og køber i god tid

 • Er 12-15 år (inkl.)

 • Er under 12 år og rejser alene eller sammen med en voksen/ung/pensionist, der allerede har 2 andre børn under 12 år med på sin billet

Fordele:

 • En DSB Orange barnebillet koster ca. halvdelen af en DSB Orange voksenbillet

Begrænsninger:

 • Billetten kan ikke ændres eller tilbagebetales

 • Billetten gælder kun på den valgte dag og det valgte tidspunkt. Har du tilkøbt en pladsbillet, skal du vise denne sammen med din DSB Orange-billet. Du skal benytte dig af pladsen umiddelbart efter togets afgang, ellers kan pladsen anvises til andre

 • Kan udelukkende købes selvbetjent

 • Gælder mellem DSB og Arriva-stationer, men er ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane

Et godt tilbud til dig

DSB Orange er rabat for din fleksibilitet. Billetterne sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunkt. Så hvis du allerede her ved, at du skal af sted, har du flere afgange at vælge mellem.

Det er ikke alle tog, du kan købe Orange-billetter til. Orange-billetter sælges i forhold til attraktiviteten af den enkelte afgang. Det er derfor ikke alle afgange, som du kan købe Orange-billetter til og prisen kan variere over tid.

2 børn med på rejsen

En betalende voksen kan tage to børn under 12 år med kvit og frit. Vi anbefaler, at du køber Pladsbilletter til dig og børnene, så I er sikre på at kunne sidde sammen.

Spørgsmål og svar

 • Nej, det er ikke muligt.

  Pladsbilletter købt sammen med DSB Orange/DSB 1' Orange-billetter, kan ikke ændres eller tilbagebetales.
  Du kan beholde retten til tilbagebetaling af Pladsbilletter, hvis du køber DSB Orange/DSB 1' Orange-billetter og Pladsbilletter hver for sig. Bemærk, du kan ikke ændre eller tilbagebetale dine Pladsbilletter med DSB Orange Bornholm.

 • DSB Orange-billetten gælder til den valgte dag og den valgte afgang.

  Ved forsinkelser, herunder forsinkelser på rejser, hvor du er afhængig af at skulle skifte til et andet tog, kan du vælge en tidligere/senere afgang.

  Hvis dit tog er aflyst, kan du benytte dig af næste afgang til samme strækning.

  Hvis du har en Pladsbillet, kan togpersonalet hjælpe dig med at finde en plads, men du skal være opmærksom på, at vi desværre ikke kan garantere dig en ny plads.

  Pladsbilletter købt sammen med DSB Orange/DSB 1' Orange-billetter kan ikke ændres eller tilbagebetales.
  Du kan beholde retten til tilbagebetaling af Pladsbilletter, hvis du køber dine DSB Orange/DSB 1' Orange-billetter og Pladsbilletter hver for sig. Bemærk, du kan ikke ændre eller tilbagebetale dine Pladsbilletter med DSB Orange Bornholm.

  Du er omfattet af DSB Basis Rejsetidsgaranti, hvis du vælger at gennemføre din rejse.

  Hvis du bliver mere end 60 min forsinket og ikke ønsker at gennemføre din rejse, kan du få tilbagebetalt din Orange-billet ved henvendelse til netbutikken@dsb.dk.