Liége

Tag toget til Liége – Belgiens tredjestørste by

 • Daglige afgange Liége via Hamburg/Køln

 • Store rabatter med Orange Europa, rejs fra 601 kr.*

 • Rejs fra København eller Aarhus til Liége på ca. 11 timer

 • Hurtig vidererejse med tog til flere europæiske storbyer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Flere daglige afgange til Liége

Du kan vælge mellem flere daglige afgange hver dag til Liége fra både Jylland og Sjælland. De hurtigste afgange fra både København og Aarhus med færrest skift finder du i morgentimerne, hvor du med blot to togskift i Hamburg og Køln er fremme godt 11 timer senere.

Find rejse til Liége

Billige billetter til Bruxelles, Liége eller Antwerpen

Prisen på din togbillet er afhængig af flere forskellige faktorer såsom rejsedag, efterspørgsel og vogntype. Jo mere fleksibel du er, jo billigere billetter kan du finde – hvis du er tidligt ude, kan du få fingre i en Orange Europa-billet, som giver dig store rabatter i forhold til normalprisen. Som voksen kan du tilmed medbringe op til fire børn eller børnebørn under 15 år helt gratis.

Find billige togbilletter

Rejs hurtigt videre med højhastighedstog

Liége ligger centralt placeret i Belgien og byen er en del af et højhastighedstog-netværk, hvorfor det er hurtigt og nemt at rejse videre med tog til en række europæiske storbyer. Du kan rejse direkte med højhastighedstog til bl.a. Paris, Bruxelles, Köln, Luxembourg, Maastricht, Düsseldorf og Frankfurt - i flere tilfælde er rejsen endda betragteligt hurtigere med tog end med fly.

Se muligheder for vidererejse

Cykelløb og kirker

Det legendariske cykelløb, forårsklassikeren Liége-Bastogne-Liége, har gjort Valloniens største by berømt og tusindvis af cykelfans valfarter hvert år i slutningen af april til byen. Men byen, som ligger ved floden Maas få kilometer fra den hollandske og tyske grænse, er dog også andet end cykelløb. Nyd byens mange flotte, gamle bygninger som den gotiske St. Paul-katedral, romanske St. Barthélémy-kirke eller operahuset Opéra Royal de Wallonie, ligesom du ikke må snyde dig selv for en vandretur op ad Montagne de Buerens 374 trin, hvilket belønnes med en storslået udsigt over byen.

Markeder og natteliv

Liége byder på et væld af markeder og festivaler, som skaber liv og glade dage i byen. Udover flere årlige festivaler, er det ugentlige udendørsmarked om søndagen populær både blandt turister og lokale. Liége har også et underholdende restaurations- og natteliv, hvilket bl.a. kan tilskrives den store andel af studerende, hvorfor byen er spækket med restauranter, cafeer, bistroer, barer og diskoteker.

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.