Bruxelles

Tag toget til Bruxelles – find billige billetter til Belgiens hovedstad

 • Daglige afgange til Bruxelles fra Aarhus og København

 • Store rabatter med Orange Europa, priser fra 608 kr.*

 • Fra København eller Aarhus til Bruxelles på ca. 12 timer

 • Hurtig vidererejse med tog til flere europæiske storbyer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Flere daglige afgange til Bruxelles

Alle ugens dage kan du vælge mellem adskillige togafgange til Bruxelles fra både Jylland og Sjælland. Du finder dog de hurtigste afgange med færrest skift fra både København og Aarhus om morgenen, hvor du med blot to togskift i Hamburg og Køln er fremme i den belgiske hovedstad på ca. 12 timer.

Find din rejse til Bruxelles

Billige togbilletter til Bruxelles

Der er flere forskellige faktorer såsom rejsedag og vogntype, der har indflydelse på prisen af din togbillet. Jo mere fleksibel du er, jo billigere billetter kan du finde. Du kan også få fingre i en Orange Europa-billet til Bruxelles, som giver dig store rabatter i forhold til normalprisen.

Hurtig vidererejse til andre europæiske storbyer

Bruxelles’ centrale placering og tilslutningen til flere højhastighedstog-netværk betyder, at du hurtigt og nemt at rejse videre, hvis du vil besøge andre europæiske storbyer. Du kan rejse videre med højhastighedstog til Holland, Tyskland, Frankrig og England, hvor destinationer som London, Lille, Køln, Frankfurt, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf og Paris ikke er mange timers rejse væk. I flere tilfælde er det endda betragteligt hurtigere at rejse videre med tog end med fly.

Tag børn gratis med toget til Bruxelles

Når du tager toget til Bruxelles med toget, kan du tage børn med uden at det koster ekstra. Du kan faktisk tage op til fire børn under 15 år gratis med på en voksenbillet – det eneste du skal betale for, er pladsbilletter, hvis børnene skal have eget sæde.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Belgiens og hele Europas hovedstad

Bruxelles er ikke blot Belgiens hovedstad, men hele Europas politiske hovedstad. Bruxelles er nemlig EU-hovedstad og NATO-hovedsæde, hvilket præger byen, der er fyldt med embedsmænd og fastboende udlændinge – således kommer godt en tredjedel af indbyggerne fra andre lande end Belgien. Dette giver Bruxelles et kosmopolitisk præg og gør den til en pulserende metropol, som du som turist for alvor kan få en følelse af i EU- og Parlamentskvarteret.

Rig på øl, chokolade, kunst, arkitektur og kultur

Bruxelles er også meget andet end politik. Byen er hjemsted for noget af verdens bedste øl, chokolade og vafler, hvorfor et besøg på ølmuseet, chokolademuseet eller en gedigen vaffel-café er et must. Bruxelles’ måske mest kendte vartegn er statuen af den tissende dreng, Manneken Pis, men faktisk er der også store kunst-, arkitektur- og kulturoplevelser at komme efter. Besøg et af Europas smukkeste pladser, Grand Place, se nogle af de mange smukke eksempler på den fineste art nouveau-stilart rundt omkring i bybilledet eller på Horta-museet, eller besøg et af de mange, fine kunstmuseer i byen.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.