Antwerpen

Med toget til Antwerpen – ekstra billige billetter med Orange Europa

 • Ankom midt i storbyens mange muligheder

 • Ekstra billige billetter med Orange Europa fra 525 kr.*

 • Rejsetid på lidt over 12 timer fra fx København eller Aarhus

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • En forførende tur gennem flere lande

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Et væld af daglige afgange til Antwerpen

Der er flere daglige afgange til den skønne belgiske by, Antwerpen. Du kan selv vælge hvornår på dagen, du vil rejse. Du kan tage toget og kun skifte to gange, så du kommer nemt og hurtigt frem. Det anbefales at tage afsted om morgenen, da du dermed får færrest skift og kortest transporttid.

Find din afgang

Kom ekstra billige afsted med Orange Europa

Du kan komme billigt afsted til Antwerpen med Orange Europa. Billetterne er ekstra billige, og du kan tage op til fire børn eller børnebørn op til 15 år gratis med. De rejser på din billet, og du skal kun betale for pladsbilletten. På den måde bliver det en god og billig ferie for hele familien.

Du har det hele inden for gåafstand

Når du kommer til Antwerpen, lander du lige midt i en af de smukkeste togstationer i verden. Der er kun en kort gåtur til unikke historiske bygninger, spændende kulturtilbud og gode shoppemuligheder. Du kan vælge at springe direkte ud i de mange muligheder, eller indlogere dig på et af byens mange hyggelige hoteller først. 

Opdag charmerende sider af Europa på turen

Når du tager toget til Antwerpen, kommer du ikke bare igennem Belgiens maleriske landskaber. Togturen bringer dig nemlig også igennem flere andre lande og store byer, så du rigtig får oplevet Europas forskelligheder og kultur, mens du sidder trygt og godt i de dejlige sæder. 

Smukke middelalderbygninger og moderne vartegn

Antwerpen er en gammel by, og mange af de gamle bygninger er bevaret. Byen er en skøn blanding af kultur med gamle middelalderbygninger og moderne, arkitektoniske vartegn i byens centrum. Byen emmer af hygge, og du kan rigtig suge stemningen til dig i de mange små og skønne caféer rundt omkring i byen.  

Kultur, historie og seværdigheder til mange ture

Uanset om du er til kultur, historie, shopping eller mode, er der noget for dig i den pulserende storby. Du kan starte dagen i et af byens mange museer og gallerier, og bagefter besøge en af de gamle historiske bygninger. Et perfekt sted at afslutte dagen er i Antwerp Zoo fra 1843 – en af verdens ældste.

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.