Tyvstart juleglæden med DSB Orange

Rejs for max 99,- lørdage og søndage i hele landet

Rejs billigt inden jul med DSB Orange

Den bedste gave er et besøg. Og den korteste afstand mellem mennesker er en weekendtur med DSB Orange. Også i år gør vi det nemt og billigt for dig at se, dem du holder af.

Lørdage og søndage fra 2. november til 15. december kan du rejse for max 99,- kr. med DSB Orange. Der er minimum 150.000 af de særligt billige billetter til udvalgte afgange.

Men du skal ikke vente for længe med at købe din billet. Tilbuddet gælder, hvis du bestiller senest 4 dage før afrejse. Så køb senest tirsdag, hvis du vil rejse til den ekstra gode pris om lørdagen.

Søg din Orange-billet her

Sid ved siden af den du ønsker

For 30 kr ekstra, kan du selv vælge, hvor du vil sidde. Det er smart, hvis I er flere der rejser sammen, eller hvis du vil være sikker på at få en siddeplads. På de populære afgange mellem landsdelene er der rift om pladserne.
Vælg fx stillezone eller familiezone.

Du kan købe pladsbillet, samtidig med at du køber en billet, eller du kan købe den alene, hvis du allerede har en billet.

Køb Pladsbillet her

presentation - orangetider

Særligt om DSB Orange

DSB Orange er vores billigste billet. Det betyder, at den har andre vilkår end vores andre billettyper. Når du køber en Orange-billet, så husk, at: 

 • Billetten er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales.
 • DSB Orange-billetter sættes til salg ca. 2 måneder før rejsedagen. Jo før du bestiller, jo flere billige afgange har du at vælge mellem.
 • Der er flest DSB Orange-billetter på de afgange, hvor der god plads i toget, fx uden for myldretiden.
 • Der er et begrænset antal Orange-billetter til salg, og priserne kan variere over tid. 
 • Du kan selv vælge, hvor du vil sidde, fx i Familiezone eller Stillezone. Du kan reservere plads til InterCityLyn, InterCity og udvalgte regionaltog, hvis du tilkøber en Pladsbillet.
 • Billetten gælder mellem DSB og Arriva-stationer, men ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane.
 • Orange-billetter kan købes på dsb.dk og i DSB app.

Læs mere om DSB Orange

Se hvilke strækninger DSB og Arriva kører

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.

Spørgsmål og svar

 • Du kan købe DSB Orange til DSB tog i hele landet, så længe rejsen er på mindst 8 zoner. Det betyder, at du nu også kan rejse på udvalgte regionaltogsafgange i Jylland og lokalt på Sjælland. Du kan også finde Orange-billetter mellem Jylland og Fyn med regionaltoget.
  DSB Orange-billetterne sælges pr. 15. juni 2017 uden pladsbillet.

 • Det kan forekomme, at DSB af en eller anden årsag er nødsaget til at aflyse eller ændre (eksempelvis forsinkelse) i den planlagte køreplan. I disse særlige tilfælde kan du benytte din Orange billet til afgangen, som ligger lige før eller lige efter din planlagte rejse/togafgang.
  Hvis du har en Pladsbillet, kan togpersonalet hjælpe dig med at finde en plads, men du skal være opmærksom på, at vi desværre ikke kan garantere dig en ny plads.

  Pladsbilletter købt sammen med DSB Orange-billetter kan ikke ændres eller tilbagebetales.
  Du kan beholde retten til tilbagebetaling af Pladsbilletter, hvis du køber dine DSB Orange-billetter og Pladsbilletter hver for sig.

  Du er omfattet af DSB Basis Rejsetidsgaranti, hvis du vælger at gennemføre din rejse.

  Hvis du bliver mere end 60 min forsinket og ikke ønsker at gennemføre din rejse, kan du få tilbagebetalt din Orange-billet. Kontakt os på www.dsb.dk/skriv.

 • Du kan altid tilkøbe en pladsbillet til dine DSB Orange-billetter på den valgte afgang, hvad enten du rejser med DSB InterCity eller DSB InterCityLyn.

  Rejser du med DSB Regionaltog, er det kun muligt at købe en pladsbillet til udvalgte afgange. Tjek dsb.dk eller DSB App.