Prag

Tag toget til Prag – få billige billetter med Orange Europa

 • Mange daglige afgange med kun ét skift

 • Fra eksempelvis København eller Århus til Prag på kun godt 12 timer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Tid til afslapning gennem maleriske landskaber

 • Spar penge på billetten med Orange Europa og rejs til Prag fra 525 kr.*

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Rejs til Prag med mange daglige afgange

Du kan rejse, når det passer dig, da der er mange daglige afgange med tog til Prag – både fra Aarhus og København. Det gør det nemt at planlægge turen i god tid. De fleste af afgangene har kun ét skift i Hamborg, men du sparer ofte ekstra tid ved at rejse om morgenen og formiddagen.

Find din afgang

Ekstra billige billetter med Orange Europa

Hvis du er fleksibel, og ude i god tid, kan du spare mange penge med Orange Europa billetter. Børn under 15 år rejser gratis med på din billet, da du som forældre eller bedsteforældre kan tage op til fire børn eller børnebørn med. Du skal bare betale for pladsbilletten til børnene.

Find billige billetter

Rejs til Den Gyldne Stad på kun godt 12 timer

Det tager ikke mere end 12 timer med toget, før du befinder dig midt i Prag, som også kaldes for Den Gyldne Stad. Når du træder ud af toget, står du lige midt i den charmerende tjekkiske hovedstad. Her er der kun en kort gåtur til overnatning, hyggelige caféer og det historiske centrum. 

Slap af med udsigt til smuk natur

Når du sidder i toget, har du rigeligt med benplads. Du kan slappe af og nyde togturen, som går gennem Berlin og naturparken Niederlausitzer Heidelandschaft. Det betyder, at du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til den smukke hovedstad. 

Det intakte historiske centrum

Gå på opdagelse i det historiske centrum i en af Europas mest charmerende hovedstæder. Her kan du opleve byens mangeårige historie, da byens kerne er bevaret. Det er nemt at forestille sig byens storhedstid, når du går rundt i den dejlige by, hvor der hersker en helt utrolig stemning.

Spadser over Karlsbroen til Tycho Brahes grav

Karlsbroen er en af Prags helt store attraktioner. Fra den ikoniske bro over Moldau er der ikke langt til Tynkirken, hvor Tycho Brahe ligger begravet. Lige over for kirken ligger det gamle rådhus med det verdensberømte astronomiske ur. Det er nemt at komme rundt til fods, og det giver en særlig følelse af den smukke by.  

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.