Stockholm

Tag toget til Stockholm – find billige billetter til Sveriges hovedstad

  • Rejs fra centrum til centrum 

  • Flere direkte afgange dagligt med lyntog fra København

  • Rejsetid fra København H på ca. 5 timer og fra Aarhus på ca. 10 timer

  • Ekstra billige priser med SJ Orange Sverige

  • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

Flere direkte afgange dagligt med lyntog til Stockholm

Lyntoget fra Købehavn med direkte kurs mod Stockholm afgår flere gange dagligt. De hurtigste ture tager 5 timer og 15 minutter fra København H til Stockholm Centralstation og er kun med stop i de største svenske byer på ruten. Ud over de direkte afgange kan du normalt finde mere end 10 daglige afgange begge veje med skift undervejs.

Find din afgang

Find billige billetter til Stockholm med Sj Orange Sverige

Prisen på din billet afhænger af flere ting, bl.a. af vogntype samt hvilke dage, du rejser. Ud over de almindelige billetter til konkurrencedygtige priser kan du på rejsen til Stockholm også finde en SJ Orange Sverige-billet, hvis du bestiller i god tid. Så får du 40 % rabat i forhold til normalprisen. Derudover har du som voksen mulighed for at medtage op til 2 børn eller børnebørn under 16 år med op til 85 % rabat.

Find togbilletter

Rejs fra centrum til centrum – København H-Stockholm C

Når du tager toget til Stockholm, rejser du direkte fra centrum til centrum, uanset om du rejser fra København eller Aarhus. Du har derfor ikke unødig ventetid undervejs og er klar til at tage hul på oplevelserne med det samme, når du ankommer til Stockholms Centralstation midt i den svenske hovedstad. 

Smuk og behagelig togrejse gennem det svenske landskab

Med toget til Stockholm er selve rejsen en smuk oplevelse i sig selv. Du kører gennem den smukke svenske natur, hvor du oplever de skiftende landskaber undervejs. Samtidig får du med højhastighedstoget X2000 på udvalgte afgange fra København mulighed for at nyde togturen med gratis 4G-internet, bistro og komfortable sæder, som gør rejsen ekstra behagelig.

Besøg Nordens Venedig

Blandt Stockholms mange, spændende seværdigheder som den gamle bydel Gamla Stan, marinemuseet Vasamuseet og det kombinerede frilandsmuseum og zoologiske have Skansen, er det måske alligevel selve områdets natur og geografi, der er den største attraktion. Med sine 14 øer og 54 broer bliver Stockholm omtalt som ”Nordens Venedig”, og at se byen fra vandsiden er en særlig oplevelse. Ud over en klassisk haverundfart er en sejltur i den Stockholmske skærgård, som består af godt 30.000 øer, bestemt et besøg værd, da du her har mulighed for at opleve småøernes unikke særpræg og stemning.

Shop amok i modemekka

Er du til de nyeste trends og tendenser, er den svenske hovedstad ikke til at komme udenom. Svensk mode er blandt det ypperste, og i Stockholm finder du både high-end fashion-butikker og andre populære tøjkæder. For fashionistas er især Östermalm, som er spækket med designerbutikker, og Södermalm, der af flere er udnævnt til ”coolest place in Europe”, anbefalelsesværdige områder. Du kan også slå et smut forbi Skandinaviens største shopping-center, det nyåbnede Mall of Scandinavia, som byder på mere end 100.000 kvadratmeter og 220 butikker at slå sig løs i.