Wien

Tag toget til Wien – find billetter til Østrigs hovedstad

 • Daglige afgange til Wien med blot et togskift

 • Rabat med Orange Europa-billetter – billetter fra 684 kr.*

 • Rejsetid fra enten København H eller Aarhus på ca. 15 ½ time

 • Tag nattoget og kom frisk og veludhvilet frem

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Tag nattoget til Wien – nemt og bekvemt

Når du rejser med tog til Wien, er nattoget den nemmeste og mest bekvemme måde at rejse på. Her tager du først dagtoget til Hamburg, hvor du ankommer om aftenen og skifter til Euronight, som kører direkte til Wien Hauptbahnhof i løbet af natten. Så kan du ankomme frisk og veludhvilet i den østrigske hovedstad næste morgen efter en god nats søvn.

Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for at bestille din rejse med nattog

Find billige billetter til Wien fra 684 kr.

Med en Orange Europa-billet kan du få store rabatter på almindelige dagsrejser til Wien, mens du med en DSB Orange SparNight-billet får kan opnå rabat på billetter til nattoget. Jo tidligere du bestiller, og jo mere fleksibel du er - jo billigere billetter kan du finde. Ring til vores Kundecenter for at høre mere om nattoget.

Find din togbillet til Wien

Børn rejser gratis til Wien med tog

Rejser du med børn, er der gode besparelser at opnå, når du tager toget til Wien. Som voksen kan du tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog, hvorfor du skal være særlig opmærksom på dette, når du bestiller. Husk samtidig, at børn, der optager eget sæde, skal betale for en pladsbillet.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Nyd den smukke og komfortable rejse

Toget er måske ikke nødvendigvis det hurtigste transportmiddel, når du rejser til Wien - men det er helt uden sammenligning den smukkeste og mest komfortable rejseform, når du vil til Østrigs hovedstad. Du kører via store dele af Tyskland, gennem skov- og bjergområder og langs floderne Inn og Donau, før du ankommer til Wien i det østligste Østrig. 

Klassiske og kultiverede Wien

Den østrigske hovedstad kan nærmest ligne en klassisk, romantisk teaterkulisse med sine mange smukke arkitektoniske perler fra bl.a. middelalderen og barokken i form af slotte, paladser, kirker og museer. Wien bliver også omtalt som ”musikkens hovedstad”, da byen har huset mange verdenskendte musikere og komponister som Mozart og Beethoven, hvilket gjorde byen til det kulturelle centrum, den stadig er den dag i dag.

Imponerende bygningsværker og museer

Wiens historiske centrum med et væld af smukke, historiske bygninger og monumenter giver for alvor fornemmelsen af byens glorværdige historie, mens Schönbrunn-slottet, kejserpaladset, rådhuset og Belvedere-slottet ligeledes er imponerende syn. Derudover byder Wien på flere, fremragende museer som bl.a. det naturhistoriske museum, det kunsthistoriske museum eller verdens ældste dyrepark, Tiergarten Schönbrunn.

Rejs på førsteklasses sovevogn

Forkæl dig selv og rejs i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet. Rejs 2 sammen eller bestil en single kupé. Sov med dyne og dejlig hovedpude og nyd din morgenmad i kupeen. Så er du frisk og klar til sightseeing ved ankomst. Ring 70 13 14 18 og hør nærmere.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.