Salzburg

Tag toget til Salzburg – besøg Mozarts fødeby ved foden af Alperne

 • Vælg mellem flere daglige afgange til Salzburg

 • Find billige billetter med Orange Europa fra 697 kr.

 • Rejsetid på ca. 13 timer fra enten København eller Aarhus

 • Børn rejser ofte gratis eller med store rabatter*

 • Oplev smukke landskaber og god komfort på din rejse

Kør om morgenen - vær fremme samme aften

Hvis du vil med de hurtigste forbindelser med færrest skift fra både Jylland og Sjælland til Salzburg, anbefaler vi, at du rejser tidligt om morgenen og så er du fremme samme aften. Tager du morgentoget fra København eller Aarhus med skift i Hamburg og München, er du fremme godt 13 timer senere.

Find din togrejse til Salzburg

Kom billigst til Salzburg med Orange Europa

Bestil i god tid for at få fingre i de billigste billetter til Salzburg, Orange Europa-billetter. De giver mulighed for store rabatter på almindelige dagsrejser. Prisen afhænger af afrejsetidspunktet, efterspørgslen på afgangene samt ikke mindst hvor tidligt, du køber din billet. Jo tidligere du bestiller, desto større er chancen nemlig for, at du kan rejse til den lave Orange Europa-pris. Du kan købe Orange Europa op til tre måneder før afrejse.

Find din billet

Børn rejser gratis med tog til Salzburg

Skal du have børn eller børnebørn med på togrejsen til Salzburg, koster det dig ikke ekstra. Du kan nemlig tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Det eneste, du skal betale for, er pladsbillet til børn, der optager eget sæde.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Rejsen er en oplevelse i sig selv

En togtur til Salzburg er en rejse gennem en del af Europas smukkeste natur og landskaber. Du kører både langs flere af Europas største floder og gennem skove og bjerglandskaber, inden turen bliver afsluttet ved foden af Alperne i Salzburg. Du kører samtidig med moderne og komfortable tog, som giver dig en behagelig rejse.

Besøg Mozarts fødeby

Salzburg er i høj grad synonym med Mozart. Byen er først og fremmest kendt for at være den verdensberømte komponists fødeby, og byder således på bl.a. Mozart-museet i hans barndomshjem, ligesom byen generelt er rig på musikalske og kulturelle oplevelser og begivenheder. Derudover er det også en oplevelse at slentre rundt i den gamle, historiske bymidte, som også er på UNESCOs Verdensarvliste, hvor du finder mange flotte bygninger i barokstil – blandt de absolutte højdepunkter er fæstningsanlægget Hohensalzburg og domkirken.

På tur i Alpeland

Salzburgs smukke omgivelser med de omkringliggende bjerge giver også mulighed for unikke naturoplevelser. Du kan eksempelvis tage en vandretur gennem bøgeskov og op ad bjerge – lige midt i byen. Her finder du nemlig Mönchsberg og Kapuzinerberg, som begge er mere end 500 meter høje og byder på formidabel udsigt ud over byen. Bevæger du dig lidt uden for Salzburg, byder Alperne på endnu større bjerge. Mindre end 20 km. syd for byen ligger Untersberg, hvortil du kan tage kabelbanen op i næsten 2000 meters højde og nyde synet af hele området.

Spørgsmål og svar

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Københavns Lufthavn (CPH Airport), Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.