Innsbruck

Tag toget til Innsbruck – rejs på ekstra billige billetter med Orange Europa

 • Ankom lige midt i alpelandets hovedby

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Rejsetid fra København H på ca. 14 timer eller fra Aarhus på ca. 13 ½ time

 • Ekstra billige billetter med Orange Europa fra 608 kr.*

 • Nyd den maleriske tur gennem de idylliske alper

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Flere daglige afgange til Innsbruck

Der er flere daglige afgange, du kan vælge imellem, når du skal med toget til Tyrols hovedstad. Du bestemmer selv, hvornår på døgnet du vil rejse – det anbefales dog, at du rejser om morgenen, hvor du kan nøjes med få skift og kortere transporttid. Så får du mere tid i dejlige Innsbruck.

Find din afgang til Innsbruck

Ekstra billige billetter til dig og børnene

Når du rejser til Innsbruck, kan du købe ekstra billige billetter med Orange Europa. Samtidig med at du får billige billetter til dig selv, kan du gratis tage op til fire børn eller børnebørn op til 15 år med på din billet. Du skal kun betale for deres pladsbillet, så I kan sidde sammen.

Find billige billetter

Ankom midt i alpelandets hovedstad

Innsbruck er en af de smukkeste byer i Europa med imponerende bjerge til alle sider. Du lander midt i Tyrols flotte hovedstad, hvor der er hyggelige caféer og kultur lige rundt om hjørnet. Oplevelsen starter med det samme, du træder ned fra trinbrættet – for både børn og voksne.

En behagelig tur blandt snedækkede tinder

Turen til Tyrols hovedstad er næsten en oplevelse i sig selv. Ruten snor sig gennem alpelandets sneklædte bjerge i bl.a. Brennerpasset. Du får en på opleveren allerede før, du er landet i Innsbruck, og du kan sidde og nyde det hele ved vinduet. Vi sørger for, at du kommer hurtigt og sikkert frem. 

Træd lige ind i et sandt juleeventyr

Innsbruck bliver nærmest til ét stort julemarked i julemånederne. Alperne, juletræet, salmerne og de historiske huse smelter sammen til et skønt julelandskab. Der er flere forskellige julemarkeder i Innsbruck, så du kan gå på opdagelse i byen. Smag også en frisklavet traditionsrig Kiachl – varm doughnut med sauerkraut. 

En by fyldt med kultur og historie

Innsbruck har en masse historiske bygninger, der giver byen en helt særlig stemning, når du går gennem gader og stræder. Du kan eksempelvis kombinere en tur i det imponerende slot, Hofburg, med et besøg i den betagende smukke gotiske Hofkirche – de ligger kun et stenkast fra hinanden.

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.