Oslo

Tag toget til Oslo – find billetter til den norske hovedstad

 • Rejs nemt og hurtigt fra centrum til centrum

 • Rejsetid fra København H på under 9 timer eller fra Aarhus på under 12 timer

 • Én betalende voksen må medtage ét barn gratis

 • Oplev de smukke svenske og norske landskaber

Mange daglige afgange til Oslo

Vi anbefaler, at du rejser om morgenen eller formiddagen, når du skal til Oslo. Her finder du de hurtigste forbindelser med færrest skift undervejs. Så kan du være fremme på under 9 timer, hvis du rejser fra København H. Der vil typisk være skift i Malmø og Göteborg.

Find og køb din rejse til Oslo

Rejs ekstra billigt til Oslo med DSB Orange Europa

Der er mange penge at spare, hvis du rejser på en DSB Orange Europa-billet. Hver betalende voksen kan tage ét barn under 16 år gratis med. Du skal kun betale for pladsbilletterne, da barnet rejser med på din billet. På den måde bliver det hurtigt en billig tur for hele familien.

Nemt, hurtigt og med det hele inden for gåafstand

Med de mange daglige togafgange lander du lige midt i den norske hovedstad. Fra Oslo Central Station kan du nemt komme videre til din endelige destination. Der er kun en kort gåtur til hoteller, teatre, caféer og mange andre spændende ting i byen. Nemmere bliver det ikke. 

Nyd turen gennem de maleriske landskaber

Når du tager toget til Oslo, kører du gennem den smukke svenske og norske natur. Først går store dele af turen lands den svenske vestkyst i Skåne og Halland. Herefter kommer du gennem Västra Götaland efter et skifte i Göteborg. Sidst på turen kører du langs Oslofjorden efter at have krydset grænsen til Norge.

Gå på opdagelse i og omkring den smukke by

Oslo er et populært rejsemål med sin placering i bunden af Oslofjorden. Du finder en smuk natur omkring byen – besøg eksempelvis den legendariske skihopbakke, Holmenkollen. Her er der en unik udsigt over hele byen. Er du til storslået natur, bør du bevæge dig lidt uden for byen.

Bliv inspireret i byens mange museer

Byen har omkring 1000 år på bagen – heraf mere end 700 år som Norges hovedstad. Du kan gå på opdagelse i landets rige historie på eksempelvis Kon-Tiki- og Vikinge-museet, som du finder på halvøen Bygdøy. I selve byen finder du bl.a. Edward Munch-museet, Akershus Slot og Nationalmuseet. 

Spørgsmål og svar

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget. På DSB 1' kan du tage din førerhund med - undtagen i Stillezone, som findes i nogle tog. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort