Norge

Tag toget til Norge - find billetter til fx Oslo, Bergen eller Stavanger

Tag toget til Norge - find billetter til fx Oslo, Bergen eller Stavanger

Tag toget til Norge:

  • Daglige afgange til Oslo, Bergen og Stavanger

  • Rejs fra København H til Oslo på omkring 8 ½ time

  • Oplev de smukke svenske og norske landskaber

  • Én betalende voksen må medtage ét barn gratis

Daglige togafgange til Norge

Skal du fra København til Oslo, anbefaler vi, at du rejser morgen eller middag, da du her finder de hurtigste forbindelser med færrest skift undervejs. Så kan du være fremme på lige godt 8 ½ time med skift i Malmø og Göteborg. 

Planlæg din rejse

Rejs gennem Norges og Sveriges smukke landskaber

Du kører gennem den smukke svenske og norske natur, når du tager toget til Norge. Store dele af turen går langs den svenske vestkyst i Skåne og Halland, inden du - efter togskiftet i Göteborg - kommer gennem Västra Götaland, før toget kører langs Oslofjorden, efter at have krydset grænsen til Norge. Skal du videre til Stavanger eller Bergen kan du se frem til endnu flere naturoplevelser på din rejse. 

Find din billet til Norge

Kør med komfortable og moderne tog til Norge

På mange afgange til Norge kan turen - eller dele af den - nydes i moderne højhastighedstog, som byder på bl.a. gratis 4G-internet, spisevogn og komfortable sæder med god benplads. Du kan også vælge at rejse på førsteklasse, som giver dig endnu bedre komfort og flere bekvemmeligheder på din rejse, så du får en ekstra behagelig togtur.

Natur- og storbyoplevelser i Oslo

Den norske hovedstad ligger smukt i bunden af Oslofjorden, og netop områdets natur gør Oslo til et populært rejsemål. Rundt om byen finder du naturskønne omgivelser – besøg eksempelvis Holmenkollen, hvor du både kan opleve den legendariske skihopbakke og den storslåede udsigt over hele Oslo-området, mens også halvøen Bygdøy med Fram-, Vikinge- og Kon-Tiki-museerne er en udflugt værd. Inde i selve Oslo står oplevelserne også i kø, hvor Edward Munch-museet, Akershus Slot, Nationalmuseet og verdens største skulpturpark Vigelandsparken blot er et udsnit af byens mange, spændende seværdigheder. 

Læs mere om Oslo

Verdensarv og kulturarv i Bergen

Selve togturen til Norges næststørste by er en stor attraktion i sig selv. Bergensbanen mellem Oslo og Bergen anses nemlig af mange for at være en af de smukkeste jernbanestrækninger i verden, og for enden af strækningen ligger Bergen ligeledes smukt beliggende på fjeldsider med udkig over de omkringliggende fjorde. Den mere end 900 år gamle by har været Europæisk kulturby og har et af verdens ældste symfoniorkestre, landets første teater samt en lang række museer og gallerier, ligesom den historiske bebyggelse Bryggen er på UNESCOs verdensarvsliste.

Læs mere om Bergen

Oplev Stavangers bjergtagende attraktioner

Selvom de fleste nok forbinder Stavanger med olie og offshore, er det langt fra alt, hvad byen på Norges sydvestkyst har at byde på. Stavanger har aldeles betagende og bjergtagende omgivelser med store, imponerende fjelde, smukke fjorde og lange, hvide sandstrande, som blot venter på at blive udforsket. Med den gamle bydel, som består af nogle af Europas bedst bevarede træhuse samt et stort udbud af kulturbegivenheder, museer og aktiviteter, har byen dog også andet på programmet end store naturoplevelser.

Læs mere om Stavanger

Læs mere om Norge