Luxembourg

Tag toget til Luxembourg – find ekstra billige billetter med Orange Europa

Tag toget til Luxembourg – find ekstra billige billetter med Orange Europa

Tog til Luxembourg:

 • Billige billetter med Orange Europa fra 772 kroner*

 • Rejs fra centrum til centrum

 • Rejsetid på lidt under 13 timer fra enten København H eller Aarhus

 • Oplev smukke landskaber på din rejse

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Find billige billetter til Luxembourg

Ud over de almindelige billetter, Europa Flex og Europa 1, kan du også finde ekstra billige billetter til Luxembourg. Med Orange Europa får du gode rabatter og kan samtidig tage børn med på rejsen til en særdeles favorabel pris.

Find din billet til Luxembourg

Tag afsted om morgenen og vær fremme om aftenen

For at opnå den hurtigste togtur til Luxembourg med færrest mulige skift anbefaler vi, at du rejser om morgenen – uanset om du rejser fra København eller Aarhus. Så er du fremme godt et halvt døgn senere og kan nøjes med to hurtige skift undervejs i Hamburg og Koblenz.

Rejs fra Aarhus H og København H til centrum af Luxembourg by

Uanset om du tager toget fra København eller Aarhus til Luxembourg, rejser du fra hjertet af begge byer til Luxembourgs bys midte. Det betyder, at du slipper for unødvendig transport- og ventetid, så din ferie kan gå i gang med det samme, du står af toget.

Kør gennem Europas smukke landskaber

Skal selve rejsen være en oplevelse i sig selv, er toget det helt rette transportmiddel for din rejse til Luxembourg. På den måde oplever du de skiftende landskaber med skovrige områder og kuperet terræn ned gennem de tyske delstater Schleswig-Holsten, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen og Rheinland-Pfalz, inden du krydser grænsen til Luxembourg, hvor du kører gennem den naturskønne Mullerthal-region, før du ankommer til Luxembourg by.

Mærk historiens vingesus i Luxembourg by

Luxembourg er med sine 500.000 indbyggere blandt Europas mindste lande, men har trods sin beskedne størrelse meget at byde på. Luxembourg by er bygget op og ned ad klippeformationer og her ses mange, tydelige tegn på byens lange og rige historie. Kasematterne, som består af et 23 kilometer langt system af underjordiske gange, der engang var en del af et stort fæstningsværk, er blandt de mest populære attraktioner. Derudover kan et besøg på storfyrstens palads og en slentretur i byens gamle bydel, hvor husene klæber sig op ad klipperne, bestemt også anbefales.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.