Interrail-ruter i Vesteuropa

Oplev Vesteuropa helt tæt på

Er du til storbyer, og alt hvad de tilbyder af kulturelle, kulinariske og arkitektoniske eventyr, så er en Interrail-rejse gennem Vesteuropa et oplagt valg. Uanset om du tidligere har besøgt de vesteuropæiske storbyer eller ej, er der talrige oplevelser i vente – det tør vi godt love.

Se vores anbefalede Interrail-ruter i Vesteuropa her.

Rutekort - Vesteuropa

Hamborg - Tyskland

Hamborg er for alvor trådt i karakter som storby-charmør. Med fest og glade dage i Reeperbahn, street art og unikke second hand-butikker i Karolinenviertel og fremragende kulinariske beværtninger har den nordtyske storby alt det, der skal til for at begejstre enhver kulturelt hungrende mand eller kvinde. At storbyen så tilmed byder på en af Europas smukkeste havnefronte er jo kun et plus.

Bestil din interrail-billet

Frankfurt - Tyskland

Frankfurt, eller "Europas Manhatten", som byen også kaldes, er en fascinerende smeltedigel, hvor strømlinede finanskvarterer og spraglede subkulturer lever side om side. Besøg bysbarnet Goethes hus ved Grosser Hirschgraben eller udforsk nogle af de mange fantastiske museer i byen. Har du brug for en slapper, er den botaniske have Palmengarten et oplagt udflugtsmål. Det samme gælder for Städel Museum, der har en af de mest omfangsrige og betydningsfulde samlinger i Tyskland.

Genova - Italien

Den italienske middelalderby Genova er så smuk, at den i folkemunde bærer navnet "la superba" – den prægtige. Med Italiens største industrihavn, imponerende bygningsværker og shopping-muligheder i verdensklasse er der masser af oplevelser i vente. Byens placering langs den italienske riviera understøtter på fornem vis den helt særlige stemning i havnebyen.

Bestilt din Interrail-billet

Nice - Frankrig

Nice er den ultimative destination, hvis man er på jagt efter oplevelser på den anden side af midnat. Som centrum for den franske riviera byder Nice nemlig på et natteliv af en anden verden, men Frankrigs femtestørste by har så meget mere at byde på. Strand og naturliv er lige ved hånden, og det samme er de lokale, gastronomiske perler, der er med til at gøre Nice til et sandt mekka for madelskere.

Paris - Frankrig

Paris, "byernes by", behøver næppe den helt store præsentation. Når du har været forbi Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen, kan du med fordel unde dig selv at udforske de mindre prominente (men mindst lige så fantastiske) steder – herunder en gåtur ved Parc Rives de Seine, et besøg i den brostensbelagte Rue Crémieux og et kig på Paris fra oven fra en luftballon!