Haag

Tag toget til Haag – find billige billetter med Orange Europa

 • Rejs fra centrum til centrum

 • Rejsetid fra enten København H eller Aarhus på ca. 11 timer

 • Ekstra billige priser med Orange Europa, rejs til Haag fra 449 kr.*

 • Hurtige skift og kort ventetid

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Daglige afgange til Haag

Du kan sætte din togrejse til Haag sammen på flere forskellige måder, men de hurtigste afgange med færrest skift finder du om morgenen og formiddagen – både fra Aarhus og København. Her kan du komme til Haag på lidt over 11 timer med få hurtige skift.

Find din afgang

Bestil i god tid og find de billigste billetter til Haag

Hvis du bestiller i god tid og er fleksibel i forhold til afrejsetidspunktet, kan du spare mange penge på din togbillet til Haag med Orange Europa. Samtidig kan en betalende voksen ofte tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet – du skal blot betale for pladsbilletten.

Find dine togbilletter

Rejs fra centrum til centrum – stå af midt i Haag

Med toget rejser du altid fra centrum til centrum og befinder dig derfor midt i Haag, når du ankommer til hovedbanegården, Den Haag Centraal. Du slipper derfor for at bruge tid og penge på tilsluttende transport.

Hollands historiske centrum

Haag er Hollands regeringsby, da byen er sæde for både regeringen og parlamentet. Dette præger også bybilledet, hvor ældre regeringsbygninger, hvoraf flere daterer sig fra middelalderen, som eksempelvis parlamentets hovedsæde Binnenhof, står side om side med moderne skyskrabere. Haag har således en helt særegen skyline. Samtidig afspejles byens lange historie sig også i det store udvalg af museer og de mange pompøse bygninger i renæssance- og barokstil.

Stranden, havnepromenaden og de grønne oaser

Selvom Haag med sine mere end 500.000 indbyggere er en livlig storby, kan du faktisk også finde en masse flotte, rolige og sjove åndehuller. Kun få kilometer fra bymidten ligger kysten, som byder på nogle af Hollands bedste badestrande, ligesom du finder en hyggelig havnepromenade med et flot kurhotel fra 1800-tallet i Scheveningen. Derudover har byen også et par forlystelsesparker samt flere parker, hvor især Madurodam, der har en miniaturepark med modeller af kendte, hollandske vartegn og bygninger, er et populært turistmål.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.